Sponsors

Vrouwen 1 trekt wedstrijd tegen Zeerobben overtuigend over de streep

SC Bolsward VR1

3 - 0

Zeerobben VR1

Competitie

3e klasse N

Datum

19 november 2022 15:00

Scheidsrechter

L Zijlstra

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Bolwerkplein 4
8701XE
BOLSWARD
tel. 0515-572797

Zeerobben had niks in de melk te brokkelen zaterdagmiddag tegen SC Bolsward Vrouwen 1. De wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 3-0, al had de uitslag nog wel groter uit kunnen vallen.

Bolsward moest het spel tegen mede-promovendus Zeerobben gaan maken, dat was voor de wedstrijd al duidelijk. Dit beeld kwam ook in de wedstrijd duidelijk terug, Zeerobben loerde met name op de counter met de lange bal.

Een aantal keer kwam Zeerobben er op links toch vrij makkelijk doorheen, maar met een vleugje geluk en verdedigende inspanning bleef het toch 0-0. Aan de andere kant was Bolsward in eerste instantie niet consequent voor de goal, waardoor Zeerobben hoop hield.

De bevrijdende 1-0 kwam van de voet van Mounia Bouasrar, die zomaar door mocht lopen, zelfs langs de Zeerobben-keepster en vervolgens makkelijk binnen kon tikken. Ook de 2-0 kwam van haar voet, daarna was het wel ongeveer gedaan met de druk vooruit van Zeerobben.

In de tweede helft viel ook de 3-0 nog en kansen op de 4-0 of 5-0 kwamen er ook, maar de bal wilde er niet meer in. Al met al was het een mooie wedstrijd om het verlies tegen Balk van de ploeg af te spoelen. Zaterdag wacht SJO WTTC, dat momenteel laatste staat met drie punten uit 7 wedstrijden. SC Bolsward staat door de winst van zaterdag op een vijfde plaats.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!