Sponsornieuws - Sc Bolsward

Sponsors

Sponsornieuws

ZWF-creative sign-&reclamemakers tekent sponsorcontract met SC Bolsward

10 oktober 8:45  Sinds de oprichting in 2005 in Bolsward, is "ZWF-creative sign-&reclamemakers", uitgegroeid tot een bedrijf wat gespecialiseerd is in; binnen & buitenreclame, voertuigreclame, interieur & decoratie, ontwerp & advies, vlaggen & textiel en reclame.meer »

230x gelezen

Bloemhof Bolsward verlengt sponsorovereenkomst met SC Bolsward

21 augustus 17:30  Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de welbekende deur. Afgelopen voetbal loze maanden hebben wij als commerciële zaken niet stilgezeten. Komende weken laten wij via sociale media weten wie nieuw zijn als sponsor. Ook komen sponsoren voorbij die hun contract voor 4 jaar hebben verlengd. meer »

466x gelezen

Boonstra makelaardij co-hoofdsponsor Vrouwen 1

15 april 10:00  Waar een toevallig praatje niet toe kan leiden! We kwamen elkaar tegen in de stad en vroegen Douwe Boonstra of hij er niet wat voor voelde om weer balsponsor te worden, net als voorgaande jaren.meer »

250x gelezen

Schildersbedrijf W.Y. Schakel verlengt sponsorschap

31 maart 11:30  Schildersbedrijf Schakel is met recht 1 van de meest trouwe sponsoren van SC Bolsward. Bij het oprichten van JVB was Willem Schakel al 1 van de sponsoren. meer »

210x gelezen

UCC Coffee tekent 4-jarige sponsorovereenkomst met SC Bolsward

16 maart 15:45  UCC Coffee Benelux B.V. uit Bolsward en voetbalvereniging SC Bolsward zijn een 4-jarige sponsorovereenkomst aangegaan. meer »

390x gelezen

Giesing Int. Logistiek Wegvervoer verlengt sponsorovereenkomst

8 november 12:30  En alweer een verlenging van het contract met een sponsor van het eerste uur. Giesing Int. Logistiek Wegvervoer een echt familiebedrijf uit Bolsward. meer »

243x gelezen

Ventura verlengt contract sponsoring G-Voetbal

27 september 16:15  Sc Bolsward is trots dat plaatselijk bedrijf Ventura Systems zich als sponsor wederom voor een aantal jaren heeft verbonden aan het G-Voetbal binnen onze vereniging.meer »

229x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!