Sponsors

Nieuws

SC Bolsward organiseert online voetbalquiz

31 maart 23:00  BOLSWARD De kantine van SC Bolsward werd zaterdag 13 maart omgetoverd tot ware een studio. Van hieruit vuurden twee quizmasters de nodige vragen af op de leden en vrijwilligers van de voetbalvereniging. Die zaten -uiteraard- thuis, maar op deze manier kon de club toch een activiteit organiseren in coronatijd.meer »

152x gelezen

De grote sc Bolsward lockdown quiz ophalen prijzen van de verloting!

25 maart 10:15  Afgelopen zaterdag 13 maart hebben vrijwilligers binnen sc Bolsward de grote sc Bolsward lockdown quiz georganiseerd. Deze eerste editie van deze activiteit was een groot succes waar ongeveer 100 deelnemers aan deelnamen.meer »

140x gelezen

Samen voor de Bolswarder middenstand

10 maart 21:45  Zonder sponsoren kan een club niet bestaan, ook Sc Bolsward niet. We zijn erg blij met onze sponsoren en hebben veel aan hen te danken. In deze tijd kunnen ze onze steun gebruiken. De huidige crisis laat flinke sporen na bij de middenstand in Bolsward. Dus ook bij onze sponsoren. En wat wij merken, al onze sponsoren zijn wel trouw gebleven aan de club met hun sponsoring, geweldig!meer »

254x gelezen

Jeugdtrainingen hervat

13 januari 23:15  Afgelopen weken hebben we in combinatie met de lockdown een korte winterstop gehouden. Natuurlijk zijn de maatregelen nog steeds van kracht, maar zowel vanuit de overheid als de KNVB wordt aangegeven dat er door jeugd onder 18 jaar buiten wel getraind mag worden. Bestuur en jeugdcommissie hebben daarom besloten dat vanaf maandag 18 januari de trainingen voor deze leeftijdsgroepen weer door kunnen gaan. meer »

300x gelezen

Alle activiteiten gecancelled

14 december 22:00  Helaas worden van 15 december t/m zondag 17 januari 2021 alle activiteiten van ScBolsward afgezegd. Er stond voor de komende weken al een winterstop van de trainingen en onderlinge wedstrijden bij de jeugd gepland. Deze stop breiden we nu uit tot in ieder geval 17 januari. Ook de trainingen van enkele seniorenteams, die in kleine bezetting plaatsvonden, worden stopgezet.meer »

364x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!