Sponsors

Nieuws

Presentatiemagazine 2021-2022 is uit!

Gisteren, 21 oktober 21:00  Deze week is het nieuwe presentatiemagazine uitgegeven. Een prachtig document met een overzicht van alle teams, een interview met de nieuwe voorzitters, een bijdrage van wethouder Bauke Dam over het nieuwe kunstgrasveld, interviews met de trainers van Heren-1 en Vrouwen-1 en nog veel meer. Mocht je het magazine niet in de bus hebben ontvangen lees dan hier de digitale versie. meer »

144x gelezen

Begeleiding en trainer G-voetbal

Gisteren, 21 oktober 20:15  Het G-voetbal is een team met enthousiaste spelers binnen onze vereniging. meer »

23x gelezen

Wateroverlast op de velden

Gisteren, 21 oktober 13:00  Vanwege wateroverlast zijn alle trainingen voor vanavond, donderdag 21 oktober, afgelast. De velden mogen niet worden betreden. Aanvulling: dit besluit is genomen op advies van de gemeente Súdwest-Fryslân. Of de trainingen en wedstrijden in de komende dagen door kunnen gaan, is nog niet bekend. Dit wordt z.s.m. op de website vermeld.

133x gelezen

Vrouwen 1 loopt ST Drachtster Boys/Boornbergum '80 VR1 na rust volledig onder de voet

Gisteren, 21 oktober 12:00  Na de eerste helft kon het in de inhaalwedstrijd tussen SC Bolsward Vrouwen 1 en ST Drachtster Boys/Boornbergum '80 VR1 nog alle kanten op, maar na rust liepen de vrouwen van trainer Rick Havacs de uitploeg volledig onder de voet. 7-0 was de eindstand, dus gaat de ploeg door in de beker.meer »


Actueel trainingsschema SC Bolsward

19 oktober 14:45  Na weer een aantal aanpassingen waarbij veld E nu ook in gebruik is hierbij de laatste versie van het trainingsschema. Vragen of onjuistheden kunnen doorgegeven worden aan de veldcoach.meer »

110x gelezen

Bolsward pakt ook vierde overwinning

17 oktober 22:00  In een soms bijzondere partij voetbal wist het eerste van Bolsward ook de vierde competitiewedstrijd in winst om te zetten door Waterpoortboys met 5-2 te verslaan. Het niveau van de wedstrijd was niet om over naar huis te schrijven maar de meer dan verdiende drie punten werden gretig in ontvangst genomen.meer »

190x gelezen

Sc Bolsward doet mee aan Rondje voor je Club

16 oktober 9:00  Wij doen mee aan Rondje voor je Club. Met deze actie sparen we voor trainingsmateriaal voor onze jeugd. In de virtuele kantine haal je niet een rondje voor jezelf of je vrienden, maar doe je een donatie ter waarde van een rondje. Zo kunnen we samen ons spaardoel realiseren. Hoe leuk is dat!meer »

130x gelezen

Gevonden voorwerpen

11 oktober 13:45  In het afgelopen weekend zijn er weer diverse spullen blijven liggen in de kantine en de boxen Zit er iets van je bij.... mail dan naar: gevonden-verloren@scbolsward.nlmeer »

87x gelezen

SC Bolsward Vrouwen 1 heeft geen enkele moeite met Oudega VR1

10 oktober 19:30  Geen kind had Vrouwen 1 zaterdag aan Oudega VR1: in een vermakelijke wedstrijd werd het 6-1 op sportcomplex 't Bolwerk.meer »


Bolsward loopt Creil-Bant na rust onder de voet

10 oktober 18:15  Vorige week bleek al dat het 1e van sc Bolsward ook karakter herbergde, afgelopen zaterdag bleek tegen Creil-Bant dat ze ook mentale veerkracht bezitten. Na een achterstand van 0-2 werd de wedstrijd met enkele prachtige doelpunten toch nog omgebogen naar een verdiende 4-2 winst.meer »

391x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!