Nieuws - Sc Bolsward

Sponsors

Nieuws

Terechte overwinning Bolsward 1

26 november 19:45  Op de 3-0 overwinning van afgelopen zaterdag tegen hekkensluiter Dronrijp was niks af te dingen, hoewel de gasten in de tweede helft genoeg kansen hadden om terug te komen in de wedstrijd.meer »

322x gelezen

Vrouwen 3 in nieuwe samensteling wint in Warga

26 november 17:30  SC Bolsward Vrouwen 3 won zaterdag van ST WWS/Warga Vrouwen 1. Het was de eerste wedstrijd voor het team in de nieuwe samenstelling. MO20-1 is opgeheven en toegevoegd aan Vrouwen 3, dat al vanaf de start van het seizoen kampte met een enorm speelsterstekort.meer »

289x gelezen

Reminder: Kom je woensdag naar ALV SC Bolsward?

25 november 10:45  Kom je op woensdagavond 29 november naar de algemene ledenvergadering van SC Bolsward? De aanvang is om 20.00 uur in de Treffer. Deze ALV is voor alle leden en ouders van leden onder de 18 jaar toegankelijk.meer »

85x gelezen

Gevonden voorwerpen

20 november 10:45  De gevonden voorwerpen van de afgelopen 2 weken! Zit er iets van je bij, mail naar: gevonden-verloren@scbolsward.nlmeer »

184x gelezen

Belangrijke winst Bolsward 1 in nat Leeuwarden

19 november 20:00  Er zijn van die wedstrijden in een seizoen waar een voetballer niet op zit te wachten, zo ook de uitwedstrijd zaterdag tegen Leeuwarder Zwaluwen. Niet om de tegenstander, het veld of de accommodatie, maar om het weer. Het is wel lekker dat je zo’n wedstrijd dan winnend afsluit met een 0-2 overwinning.meer »

385x gelezen

Save the date: Jumpstyle kerst-zaalvoetbaltoernooi

19 november 10:15  Nog even en dan is het 2024. Natuurlijk gaan we dat jaar inluiden met oliebollen en.. het traditionele Jumpstyle kerst-zaaltoernooi. meer »

178x gelezen

Intens voetbalgevecht eindigt in teleurstellende nederlaag

12 november 20:45  Afgelopen zaterdagmiddag eindigde de kraker tussen sc Bolsward en Zeerobben in een 0-1 overwinning voor de bezoekers. Daarmee waren zij de gelukkigste van beide ploegen, de beslissing viel tien minuten voor tijd via een curieus doelpunt.meer »

442x gelezen

SC Bolsward zoekt trainer A-selectie

11 november 8:30  Voor het seizoen 2024 - 2025 zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de A-selectie. Wij zoeken een enthousiaste en gedreven trainer die de spelersgroep ontwikkelt en herkenbaar laat voetballen, passend bij de voetbalvisie van SC Bolsward. meer »

546x gelezen

Clubscheidsrechters cursus binnenkort van start

7 november 9:00  Lijkt het je leuk om eens een voetbalwedstrijd als scheidsrechter te leiden? Om je deze stap te laten maken biedt SC Bolsward je een cursus "verenigingsscheidsrechter" aan.meer »

200x gelezen

Bolsward wint eenvoudig van St. Anna

5 november 22:15  Het kan verkeren in het voetbal, vorige week liep Bolsward achter de tegenstander aan, afgelopen zaterdag was het andersom. Van het begin af waren de Bolswarders dominant en moest in dit geval St. Anna telkens achter de tegenstander aan. De score van 0-5 was een goede afspiegeling van de krachten.meer »

482x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!