Nieuws - Sc Bolsward

Sponsors

Nieuws

Bolsward moet winst laten aan vv Heerenveen

24 september 15:15  Na twee prachtige jaren waarin Bolsward zich aanvallend heerlijk kon uitleven lijkt het er op dat de promotie naar de tweede klas echt een stapje hoger is. In de openingswedstrijd van de competitie trok het uit de eerste klas gedegradeerde vv Heerenveen verdiend aan het langste eind en won met 3-1.meer »

514x gelezen

SC Bolsward doet mee met de Grote Clubactie!

23 september 10:30  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor onze jeugd. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.meer »

159x gelezen

Wil jij met SC Bolsward naar Sc Heerenveen-NEC?

14 september 17:45  Wil jij zaterdag 7 oktober naar het Abe Lenstra Stadion om vanaf 16.30 uur de wedstrijd Sc Heerenveen-NEC te zien? Sc Bolsward is partner van Sc Heerenveen en daarom mag iedereen van onze club gebruik maken van een speciale aanbieding voor deze wedstrijd. meer »

341x gelezen

GA JIJ OOK SCOREN VOOR ONZE CLUB?

13 september 18:45  DOE DAN MEE MET DE RABO CLUBSUPPORT ACTIE! Onze club doet mee aan een actie van de Rabobank. Met deze actie kunnen we geld krijgen van Rabo ClubSupport. Maar dat komt niet vanzelf, daar hebben we jou voor nodig! meer »

420x gelezen

Teamfotodagen SC Bolsward

13 september 11:30  Aan het begin van ieder seizoen brengt SC Bolsward een teampresentatiegids uit. Om elk team met een fraaie foto in de gids te krijgen, worden vanaf zaterdag 16 september fotodagen georganiseerd voor alle jeugd- en seniorenteams van SC Bolsward. In die gids mag jouw team natuurlijk niet ontbreken!meer »

605x gelezen

In Memoriam Wiebe Mulder

12 september 12:00  Na een afnemende gezondheid is vrijdag 8 september op 89-jarige leeftijd Wiebe Mulder rustig in zijn eigen omgeving overleden. Daarmee ging er een RES-ser in hart en nieren heen. Wiebe was de laatste van de tak Mulder: een familie die heel veel voor RES heeft betekend. meer »

859x gelezen

Fysio-Actief biedt weer sportspreekuur

6 september 14:30  Heb je last van een blessure, sportmedische vragen of wil je trainingstips? Voor dit alles kun je op maandag (18.00-19.00 uur) en donderdag (19.00-20.00 uur) terecht bij het sportspreekuur van Fysio-Actief in hun dependance op het sportpark van SC Bolsward. meer »

153x gelezen

Bloemhof Bolsward verlengt sponsorovereenkomst met SC Bolsward

24 augustus 17:30  Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de welbekende deur. Afgelopen voetbal loze maanden hebben wij als commerciële zaken niet stilgezeten. Komende weken laten wij via sociale media weten wie nieuw zijn als sponsor. Ook komen sponsoren voorbij die hun contract voor 4 jaar hebben verlengd. meer »

380x gelezen

Indeling training tijden/velden 2023/2024

23 augustus 10:00  Het is ieder jaar weer een hele puzzel, maar in goed overleg is het plaatje weer zo goed als rond.meer »

634x gelezen

Zes tips om sportblessures te voorkomen

9 augustus 16:00  Tijdens de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen komen blessures vaak voor. Door een juiste voorbereiding of training kunnen de spelers van SC Bolsward voorkomen dat ze onnodige blessures oplopen. In een blog geeft Fysio-Actief daarom zes nuttige basistips.meer »

281x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!