Nieuws - Sc Bolsward

Sponsors

Nieuws

Eenvoudige overwinning sc Bolsward 1

Gisteren, 29 januari 15:00  In de eerste wedstrijd na de winterstop heeft sc Bolsward eenvoudig het team van Scharnegoutum opzij gezet. In een eenzijdige wedstrijd werd het 6-1, een magere afspiegeling van de krachtsverhouding.meer »

171x gelezen

Energiekosten-spreekuur in SC Bolsward-kantine

27 januari 8:30  Heb je thuis een (te) hoge energierekening? Dan kun je op zaterdag 11 februari van 9.30 tot 12.00 uur voor advies in de SC Bolsward-kantine terecht. Daar is - namens de gemeente Súdwest-Fryslân - een deskundige aanwezig die je kan helpen met het aanvragen van de energietoeslag en je ook bespaartips kan geven.meer »

62x gelezen

Contract Vrouwencoaches wordt niet verlengd

26 januari 8:45  Het aan het einde van het seizoen aflopende contract van de coaches Johan Wittermans en Richard de Greef van Vrouwen 1 zal niet worden verlengd.meer »

401x gelezen

SC Bolsward wil energiekosten in toom houden

24 januari 22:30  SC Bolsward gaat maatregelen nemen om de enorm gestegen energiekosten binnen de perken te houden. Daarbij doet het een beroep op alle leden.meer »

314x gelezen

Gevonden voorwerpen

23 januari 10:45  Hierbij 2 gevonden voorwerpen vanuit de kantine Zit er iets van je bij, mail naar: gevonden-verloren@scbolsward.nlmeer »

86x gelezen

Gratis sportspreekuur Fysio-Actief op de club

19 januari 8:00  De meeste teams zijn na de winterstop weer begonnen met de trainingen. Om fit aan de tweede seizoenshelft te beginnen en dat zo te houden, is het gratis sportspreekuur van Fysio-Actief op de club zeker een aanrader. meer »

55x gelezen

Geef je op voor de meidenvoetbal proeftrainingen

18 januari 8:45  Zit je nog niet op voetbal, maar het lijkt je wel leuk en je bent een meisje van 8 tot 12 jaar jong? meer »

168x gelezen

SC Heerenveen Voetbalfestijn op 1 maart in Bolsward

17 januari 19:30  Een spellencircuit, op de foto met Heero en een mooi canvasdoek voor op je kamer. Klinkt dit jou als muziek in de oren en ben jij tussen de 6 en 11 jaar oud? Kom dan op 1 maart naar het SC Heerenveen Voetbalfestijn op het sportpark in Bolsward.meer »

198x gelezen

SC Bolsward clublied

8 januari 12:45  Tijdens de nieuwjaar instuif werden alle aanwezigen verrast door medevoorzitter Dytmermeer »

665x gelezen

Zorg voor actuele contactgegevens

3 januari 15:45  Ben je verhuisd? Of heb je een ander telefoonnummer of e-mailadres? Geef dit dan door aan de Sc Bolsward-ledenadministratie. meer »

170x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!