Vrouwen 1 ontsnapt op het nippertje aan bekernederlaag tegen DWP VR1 - Sc Bolsward

Sponsors

Vrouwen 1 ontsnapt op het nippertje aan bekernederlaag tegen DWP VR1

SC Bolsward VR1

3 - 3

DWP VR1

Dian Bootsma (schot)
Monique Zijsling (intikker)

Competitie

Vrouwen beker poulefase Groep 2 12

Datum

7 september 2022 20:00

Scheidsrechter

O. Huizinga

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Bolwerkplein 4
8701XE
BOLSWARD
tel. 0515-572797

Lang had niemand SC Bolsward Vrouwen 1 nog kans gegeven op een resultaat tegen DWP VR1 woensdagavond, maar op de valreep werd er toch nog een puntje uit het vuur gesleept in de beker.

De wedstrijd begon voortvarend, toen Mirjam Dijkstra de bal al snel achter de DWP-keepster wist te werken. Slordig spel van Bolsward en een in de dode spelmomenten dodelijk effectief DWP draaiden die stand al snel om. Halverwege de tweede helft stond het 1-3: alledrie de tegendoelpunten vielen uit een vrije trap.

De aansluitingstreffer kwam van invaller Dian Bootsma, zo kreeg Bolsward toch nog een beetje hoop. In de allerlaatste minuten van de wedstrijd leefde Bolsward nog een keer op. DWP, dat duidelijk ook op de laatste benen liep, kon er niets meer tegenin brengen en zo kon Monique Zijsling de gelijkmaker binnentikken. Zo ontsnapte Bolsward aan een bekernederlaag tegen DWP, ook een tegenstander in de competitie dit jaar.

Het was duidelijk nog wennen aan de nieuwe samenstelling bij Bolsward en de trainers grepen de wedstrijd ook aan om zaken uit te proberen. Zaterdag staat de volgende bekerwedstrijd op het programma, tegen Balk VR1, dat het vorig jaar verdienstelijk heeft gedaan in de derde klasse.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!