Jorritsma Bouw ook de komende jaren nog hoofdsponsor - Sc Bolsward

Sponsors

Jorritsma Bouw ook de komende jaren nog hoofdsponsor

26 augustus 2022 13:45


Het team commerciële zaken, heeft een akkoord bereikt met Jorritsma Bouw, waarin het hoofdsponsorschap met SC Bolsward met een aantal jaren verlengd wordt.

“Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn bouwbedrijf oprichtte in een grachtenpand in Bolsward. Hij was een man die zijn vak verstond, een man die ‘de bouw meester’ was. Met zijn vakmanschap legde hij de basis voor het huidige Jorritsma Bouw. Met 250 werknemers en meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar behoren wij tot grootste bouwers van Noord-Nederland. Ons hoofdkantoor staat nog steeds in Bolsward. Daarnaast hebben wij nog een vestiging in Groningen.”

Bovenstaande staat op de site van Jorritsma.
Wat hierin opvalt is de historie, al 140 jaar een bouwbedrijf.
Maar ook de historie met voetballend Bolsward, beslaat al vele jaren. Al sinds begin jaren 70, is Jorritsma hoofdsponsor van het voetbal. Eerst bij RES en sinds enkele jaren bij SC Bolsward.

Jorritsma zelf zegt hierover:

Door middel van de sponsoring wil Jorritsma Bouw zijn betrokkenheid en affiniteit met de club, de stad en regio tonen. “We werken,  wonen, leven, recreëren en sporten hier en wij willen duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Het is één van de manieren om uiting te geven aan onze verbondenheid met Bolsward, de stad waar in 1880 de basis voor dit bedrijf is gelegd.”   

"Wij als commerciële zaken zijn supertrots dat wij dit betrokken bedrijf ook de komende jaren weer als hoofdsponsor  mogen verwelkomen.
Jorritsma bedankt voor het vertrouwen in onze club en we gaan er samen wat moois van maken!"

Jorritsma_bouw.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!