JO 17-2 pakt drie punten tegen Akkrum JO17-2

2e klasse 06

24 maart 2018 14:30

A. Bangma

Opstelling

Zaterdag 24-3 de vierde competitieronde  op het Bolwerk tegen Akkrum werd een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft een suprieur Bolsward gevolgd door een zeer zwakke tweede helft van de boys in het geel-zwart.

Na het eerste fluitsignaal was Bolsward scherp en zat de tegenstanders goed op de "schoen" Er werd scherp gespeeld enin de 4e minuut was de 1-0 ook zeer verdiend. Bolswad kreeg kansen.Met goeie combinaties liet het de Akkrummers geen schijn van kans. In de 20e minuut was het wederom Jordi die met een  jawel een kopbal de 2-0 liet aantekenen...... Dat de drie nul niet viel was meer geluk voor de bezoekers dan wijsheid.
De rust werd dan ook met gemak en een overwinningsgevoel gehaald.

Hoe anders kan een team de kleedkamer verlaten na de limonade!!!!!!!!

De verdediging en middenveld leek nog te slapen want in de allereerste minuut was het de spits van Akkrum die met een poeier van 20 meter Xander kansloos liet.
Deze tegengoal was al een teken dat Akkrum het de 2e helft iets anders ging aanpakken met lange ballen werd de verdediging onder druk gezet en moest Xander meermalen handelend optreden of was het schot op goal naast of over.  Bolsward had het moeilijk mede door laks en niet handelend optreden in de duels. Bolsward ging teveel achteruit in plaats van vooruit voetballen en dan krijg je het moeilijk. Er kwamen nog wel kansen voor Bolsward uit de counter maar de keeper van Akkrum en de lat stonden meerdere keren in de weg.
Maar snel drie punten bijschrijven en niet mopperen is het motto. JO 17-2 is goed op weg en staat nog steeds ongeslagen in de competitie op een 2e plaats achter Oudehaske die net als de Bolswarders ongeslagen zijn maar een wedstrijd meer hebben gespeeld.

Volgende week speelt JO 17-2 Uit tegen MKV JO17-1 We zullen zien wat deze wedstrijd gaat worden