Onder 17, JO17-2, 2e klasse 05

30 september 2017 12:00

Opstelling SC Bolsward JO17-2

Zaterdag 30 september 12.00 uur 2e competitie wedstrijd in Koudum:
Bolsward had er zin in. vanaf het fluitsignaal gingen de heren van JO 17 2 als de brandweer. Deze middag een kleine versterking van Jelle, Thomas en Menno die laatstgenoemde 2 begonnen echter op de bank. Ze zouden zeker hun kans krijgen want het veld was zwaar en van echt gras!!!!!  JO 17-2 heeft tot nu toe alle wedstrijden nog op echt gras gespeeld en dan merk je wel dat spelers sneller vermoeid raken met name de middenvelders. Dus een paar extra spelers is dan geen overbodige luxe....
Oeverzwaluwen was fysiek sterk. Maar door fel op de huid te zitten van hun beste speler was al snel de angel bij hun uit het team en was Bolsward heer en meester op het veld. De Bolswarders lieten aanvallen zien waar ze bij vele topclubs alleen van kunnen dromen. Met vier vijf pases stond er een speler voor de keeper en dan is scoren niet meer moeilijk.... Maar 1 doelpunt was echt een goal van  werelniveau Het was jammer dat Jurrit de Vlogger  niet aanwezig was..... Vanaf een onmogelijke hoek (meter van de cornervlag) schoot Vincent de bal over alles en iedereen heen strak onder de lat in de verre hoek. Je moet erbij zijn geweest om het te geloven .... UIteraard was dit een volledig bewust schot .....
Oeverzwaluwen is absoluut geen  slechte ploeg en deed ook leuk mee om er een aantrekkelijke wedstrijd van te maken. Voor rust kwamen ze door een paar kleine foutjes van de sluitpost terug tot 2-3...In de rust even een paar omzettingen gedaan en gewisseld naar 4-3-3. Oeverzwaluwen wist ze geen raad met deze omzetting en Bolsward liep door hard te werken en via hele subliem uitgevoerde aanvallen uit naar een 3-6 eindstand.