8 april 2017 10:30

Opstelling SC Bolsward JO15-1

De twintigste competitiewedstrijd van het seizoen.

Eerste helft:

Veel gesproken over de belangrijkheid van de punten die vandaag weer moesten worden gehaald. Elke wedstrijd is een finale. In onze competitie zijn het de laatste twee die degraderen. En de nummer 11 en 12 moeten een beslissingswedstrijd spelen. Zo staat het er voor.

ONS was vanaf het begin van de wedstrijd sterker. Ze kregen dan ook regelmatig een mogelijkheid om een doelpunt te maken. Gelukkig begon het verdedigend bij Bolsward steeds beter te lopen. Hierdoor kreeg het middenveld van Bolsward vaker de bal. Maar er werd te slordig mee omgegaan om tot een doelpoging te komen. Plots werd de bal toch voorgezet en in een scrimmage rommelde de bal stuterend bij de keeper langs. 0 – 1. Gelijk daarna waren er best wel hele goede mogelijkheden op meer doelpunten voor Bolsward. Fysiek is altijd al een zwak puntje. En voetballende oplossingen lukte het steeds net niet. De eerste helft werd keurig uitgespeeld.

Tweede helft:

We begonnen nog maar net toen de bal al in het netje van Bolsward lag. 1 – 1. ONS denderde door. En nog geen 10 minuten later was het al weer raak. 2 – 1. Waar Bolsward het voetballend wou oplossen ging ONS fysiek harder voetballen. Er waren een paar smerige overtredingen bij. De scheidrechter suste alles met een handgebaar weg. En dan krijg je geen leuk voetbal meer. In het veld oogde het rommelig. Zowel Bolsward als ONS kwam niet meer aan voetballen toe. Irritaties alom. ONS scoorde nog een keer. Eindstand was 3 – 1.

Vervolg:

Zaterdag 15 april 2017 speelt SC BOLSWARD JO15-1 de eenentwintigste competitiewedstrijd uit tegen Workum JO15-1. Aanvang van deze wedstrijd is 09:00 uur. (zie ook site www.scbolsward.nl)

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de competitie.