SC Bolsward JO15-1 was beter maar verliest

Chris Marijt

Opstelling

De zeventiende competitiewedstrijd van het seizoen.

Eerste helft:

SDS begon sterk aan de wedstrijd. Ze hadden een extra mannetje op het middenveld. Hier moest Bolsward even aan wennen. SDS kreeg best wel kansjes maar scoorden gelukkig niet. Na 10 minuten kreeg Bolsward het beter onder controle. Dit resulteerde gelijk in gevaarlijke situaties voor het doel van SDS. Er werd veel van afstand geschoten. En … gemist. Vlak voor rust kwam SDS in balbezit door een kluts op het middenveld. Bolsward reageerde niet goed en lieten hun mannetjes vrij. De voorzet die daarop volgde werd dan ook eenvoudig ingekopt. 0 – 1.

Tweede helft:

In de tweede helft heeft SDS bijna geen kansen meer gehad. Er werd door Bolsward met vlagen prima samengespeeld. En de druk werd groot op het doel van SDS. Noch nog maar eens wisselen dacht de coach van Bolsward. Er kwam nog meer dreiging naar voren. Veel tikwerk op het middenveld. Uiteindelijk kwam er een schot op het doel die door de keeper van SDS niet goed werd tegengehouden. Hij sloeg de bal het veld weer in waardoor Bolsward alsnog kon scoren. Een zeer verdiende 1 – 1. Nu doordrukken. En dat deed Bolsward ook. Kans op kans op kans op kans. Maar …… geen doelpunt voor Bolsward. SDS kreeg nog één kansje. De bal ging over de verdediging van Bolsward. En de bal werd eenvoudig langs de keeper getikt. 1 – 2. De teleurstelling was groot bij de spelers.

Vervolg:

Zaterdag 25 maart 2017 speelt SC BOLSWARD JO15-1 de achttiende competitiewedstrijd uit tegen GAVC JO15-1. Aanvang van deze wedstrijd is 12:15 uur. (zie ook site www.scbolsward.nl)

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de competitie.