SC Bolsward JO15-1 wint met dikke cijfers

Erald Pietersma

Opstelling SC Bolsward JO15-1

De zestiende competitiewedstrijd van het seizoen.

Eerste helft:

LSC had tot nu toe alle wedstrijden verloren. Je zou van te voren zeggen dat Bolsward deze wedstrijd MOET winnen. En dat heeft de technische staf ook gezegd. De eerste helft heeft de keeper van Bolsward, zeggen en schrijven, drie keer de bal in de handen gehad. Het was één richting verkeer naar het doel van LSC. Enkele afstandsschoten en vrijetrappen gingen er gemakkelijk in. En één keer een mooie aanval over links. De keeper van LSC had een beschermhelm op. Hij deed deze vlak voor rust af en krabbelde over zijn koppie. Het was 0 – 5 met de rust.

Tweede helft:

Ook de tweede helft was geen echte wedstrijd. Aanval op aanval van de Bolswarders. Maar heel veel kansen werden helaas gemist. Er werd pas na 15 minuten weer een doelpunt gemaakt. Daarna ging het snel. Uiteindelijk werden er nog 3 doelpunten gemaakt. De eindstand was 0 – 9. Er is zowaar geschiedenis geschreven. Voor het eerst deze competitie een positief doelsaldo van plus 4. Top.

Vervolg:

Zaterdag 18 maart 2017 speelt SC BOLSWARD JO15-1 de zeventiende competitiewedstrijd thuis tegen SDS JO15-1. Aanvang van deze wedstrijd is 09:00 uur. (zie ook site www.scbolsward.nl)

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de competitie.