Rouji, R.

Opstelling SC Bolsward JO15-1

De eenentwintigste competitiewedstrijd van het seizoen.

Eerste helft:

Het ging mooi gelijk op. Workum had wat voordeel omdat ze van de wind af speelden. Ze waren daardoor ook meer op de helft van Bolsward. Er werd door Bolsward beter gevoetbald. Maar voetballend een oplossing zoeken blijft moeilijk voor dit team. Veel slordig balverlies bracht Bolsward een enkele keer in moeilijkheden. De stand van 0 – 0 bij rust was dan ook terecht.

Tweede helft:

Met wat omzettingen en aanvallend voetballen moest het de tweede helft gebeuren. Iedereen had duidelijke instructies meegekregen. Bolsward had dan ook veel balcontact. Maar helaas rolde de bal aan de verkeerde kant in het doel. 1 – 0. Niets verloren voor Bolsward omdat er nog vele minuten moesten worden gespeeld. Maar door persoonlijke fouten van Bolsward kreeg Workum nog geen 5 minuten later het tweede doelpunt. 2 – 0. Nog steeds niets verloren. Want er waren nog voldoende minuten om tegen te scoren. Nu blijkt de hele competitie al dat een doelpunt maken niet goed gaat. Tot de zestien meter lukt nog wel. Maar dan stopt het. Op de één of andere manier zijn de spelers te bang om de bal er in te schieten. Kans op kans op kans op kans. Maar het lukte niet. Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg een speler van Workum de bal voor de voeten op het middenveld. En vanaf een dertig meter ging met een geweldig afstandsschot de bal over de keeper en was de eindstand 3 – 0.

Vervolg:

Zaterdag 22 april 2017 speelt SC BOLSWARD JO15-1 de tweeëntwintigste competitiewedstrijd uit tegen FVC JO15-1. Aanvang van deze wedstrijd is 09:45 uur. (zie ook site www.scbolsward.nl)

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de competitie.