SC Bolsward JO15-1 verliest weer met 1 doelpunt verschil

10 december 2016 9:00

Opstelling SC Bolsward JO15-1

De dertiende competitiewedstrijd van het seizoen.

Eerste helft:

De lampen moesten er bij aan om de bal goed te kunnen zien. Bolsward was de eerste tien minuten de bovenliggende partij. Beter voetbal en feller in de duels. Dit bracht dan ook het eerste doelpunt van de wedstrijd. Mooie voorzet en feilloos ingetikt. 0 – 1. Daarna ging het gelijk op. Een paar prima kansen voor SJO Oudega/HJSC/Heeg. Maar die gingen er gelukkig niet in. De laatste 10 minuten waren weer voor Bolsward. Er werd lekker getikt, snelle aangevallen en een hele grote kans op een verdubbeling van de voorsprong. Met nog 1 minuut te spelen stond Bolsward er goed op. Maar….. De wed van het voetballen geldt ook hier. Als je er zelf niet één maakt dan doet de tegenpartij dat wel. Niet goed wegwerken van de bal en niet meelopen met je tegenstander resulteerde in een tegendoelpunt voor SJO Oudega/HJSC/Heeg. 1 – 1.

Tweede helft:

In het begin van de tweede helft was het houwen en keren voor Bolsward. Maar langzamerhand begon het weer een beetje op voetbal te lijken. Voetballend een oplossing vinden. Maar het bleef toch ook nog een beetje onrustig. Ondanks dat Bolsward de bal snel veroverde werd de bal te vaak zomaar bij de tegenpartij weer ingeleverd. En de kansen die er kwamen werden niet afgemaakt. En toen er, door een misverstand in de verdediging, zomaar de bal naar een spelen van SJO Oudega/HJSC/Heeg werd gespeeld sloeg alles om. Het doel was leeg en er de bal werd hoog in de touwen geschoten. 2 – 1. Bolsward had vanaf dat moment niet de kracht om het spel naar hun hand te zetten. Onrustig en net niet goed genoeg. Een enkele speler probeerde het nog wel maar het collectief bleef weg. Jammer maar het bleef bij de stand 2 tegen 1.

Vervolg:

Winterstop.

Zaterdag 11 februari 2016 speelt SC BOLSWARD JO15-1 de veertiende competitiewedstrijd uit tegen Workum JO15-1. Aanvang van deze wedstrijd is 09:00 uur.( zie ook site www.scbolsward.nl)

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de competitie.