Onbekend

Opstelling SC Bolsward JO15-1

De elfde competitiewedstrijd van het seizoen.

Eerste helft:

Vroeg (8:45 uur). Koud (min 2 graden). Bevroren veld. Maar toch stonden er weer 13 bikkels op het veld. En niet te vergeten enkele ouders aan de lijn. ( ook bikkels ) Blauw Wit had de aftrap en begon fel aan de wedstrijd. Bolsward kreeg zo nu en dan de bal maar deed er niets mee. Doordat het veld slecht was kon er niet echt worden getikt. Hierdoor speelde Bolsward slordig en heel erg rommelig. Blauw Wit kreeg veel kansen om een doelpunt te maken. Maar je kon zien dat het ook geen goed voetballende ploeg was. Zowel Blauw Wit als Bolsward hadden geen overtuiging in het spel. Puur op felheid en net iets attenter scoorde Blauw Wit in de 25 ste minuut een doelpunt. 1 - 0. De bal werd op het doel geschoten en stuitte tegen de paal. Blauw Wit lette wel goed op en tikte de bal langs de keeper.

Tweede helft:

Het was stil in de kleedbox. Maar na een goed coachmoment kwam er leven in de brouwerij. Je zag dan ook vanaf het begin van de tweedehelft een ander Bolsward. Feller, gretiger, strijdvaardiger en positief naar elkaar coachen. De ene aanval na de andere werd gecreëerd. Tot aan het zestienmetergebied ging het goed. De afronding was er nog net niet. Een afstandsschot op de lat ging er in de rebound net niet in. De minuten verstreken. Doordat Bolsward alles op de aanval gooide kreeg Blauw Wit nog enkele kansen. Maar ook die konden het niet afmaken. In de 70 ste minuut kreeg Bolsward nog een laatste aanval. De bal kwam op links en werd met een uiterste laatste krachtsinspanning met de linkervoet op het doel geschoten. De bal rolde en rolde en rolde. De keeper van Blauw Wit kreeg geen controle over de bal. En …… de bal rolde het doel in. Gelijk na de aftrap floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Eindstand 1 – 1.

Vervolg:

Zaterdag 03 december 2016 speelt SC BOLSWARD JO15-1 de twaalfde competitiewedstrijd thuis tegen Leeuwarder Zwaluwen JO15-1. Aanvang van deze wedstrijd is 09:00 uur.( zie ook site www.scbolsward.nl)

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de competitie.