Onder 15 zaterdag, JO15-1, 1e klasse 29

5 november 2016 9:00

Rouji, R.

Opstelling

Frisia uit 3-4 / Akkrum thuis 0-6 / Workum thuis 5-1 / Stiens uit 2-8 / GAVC thuis 2-2 / SDS uit 2-3 / ONS thuis 2-1 / Flevo Boys uit 3-3. Op twee wedstrijden na verliest SC Bolsward JO15-1 de wedstrijden met maar één doelpunt verschil. Conclusie: Beter en harder trainen. Samen een team vormen en de vele kansen die worden gecreëerd benutten. Strijden voor elke meter. Samen zijn we sterk.

De negende competitiewedstrijd van het seizoen.

Eerste helft:

De technische staf wist dat er vandaag gewonnen kon worden. Maar hoe?? Dat Bolsward binnen de minuut op 1 – 0 voorsprong kwam was gelijk een mooie opsteker voor het team. En na 16 minuten was het al 4 – 0. Oeps. Ouders, die aan de zijlijn stonden te kijken en via de groeps-app op de hoogte werden gehouden, genoten van de doelpunten. LSC kwam er voetballend niet aan te pas. Ze maakten een prima tegendoelpunt in de eerste helft. Dat was dan ook alles. De ruststand werd nog 5 – 1.

Tweede helft:

Niet denken dat het voldoende is. En probeer het voetballend op te lossen. Dat was de opdracht. Na rust kwamen er redelijk snel 3 doelpunten bij voor Bolsward. 8 – 1. Er werd erg onrustig gespeeld. Zelfs met zo’n grote voorsprong hadden de spelers geen rust in het spel. LSC maakte hierdoor nog een tegendoelpunt. 8 – 2. Door de fysieke overmacht kon Bolsward nog twee doelpunten maken. En de eindstand was 10 – 2. Mooi voor het doelsaldo. Dat is dan ook wel weer belangrijk.

Vervolg:

Zaterdag 12 november 2016 speelt SC BOLSWARD JO15-1 de tiende competitiewedstrijd thuis tegen FVC 1890 JO15-1.

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de competitie.