10 september 2016 9:00

Opstelling

De tweede competitiewedstrijd van het seizoen.

Eerste helft:

Het balletje rolde wat heen en weer. Akkrum steeds met lange halen naar voren. En Bolsward probeerde te voetballen. De lange halen hadden meer succes omdat Bolsward geen duels aandurfde. In het begin van de eerste helft tikte de keeper van Bolsward de bal in eigen doel. De Bolswarders gingen niet met het hoofd naar beneden maar probeerden het met redelijk voetbal de tegenpartij moeilijk te maken. Je zag wel dat Akkrum sterker was in de duels en slimmer waren op het middenveld. Net voor rust maakte Akkrum een mooi doelpunt. Met een afstandsschot vloog de bal boven in de hoek. Ruststand 0 – 2.

Tweede helft:

In de tweede helft kreeg Bolsward het heel moeilijk. Diverse persoonlijke fouten en geen fitte selectie konden het tij niet keren. Met twee schoten, een strafschop en een intikker maakte Akkrum de einstand op 0 – 6.

Vervolg:

Zaterdag 17 september 2016 speelt SC BOLSWARD JO15-1 de derde competitiewedstrijd thuis tegen WORKUM JO15-1.

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de competitie.