SC Bolsward JO15-1

Onder 15, JO15-1, Groep 2 17

6 september 2016 18:45

Opstelling SC Bolsward JO15-1

Als deze tweede bekerwedstrijd gewonnen zou worden dan is er een grote kans dat Bolsward een ronde verder is.

Eerste helft:

Vanaf de aftrap was het alleen maar aanvallen. En … al heel snel een doelpunt. Na het tweede doelpunt kreeg Bolsward door een afstandsschot een doelpuntje tegen. De aanvallen gingen maar door. Fysiek was Bolsward veel sterker. Voetballend kan er nog veel worden verbeterd. In de laatste 10 minuten scoorde Bolsward nog 3 x. Tussenstand was nu 1 – 5.

Tweede helft:

De gehele tweede helft stond in het teken van “hoe maak ik een doelpunt”. Enorm veel kansen gecreëerd. Er ging maar 1 in. Einduitslag was 1 - 6.

Hoe kan het dat de grote kansen niet werden benut? Daar gaat het gehele team van SC Bolsward JO15-1 de komende weken aan werken.

Vervolg:

Donderdag 8 september 2016 speelt SC BOLSWARD JO15-1 de derde bekerwedstrijd thuis tegen IJVC/BLAUWHUIS JO15-1.

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de BEKER competitie.