Scheidsrechter

Leenders, A.N.

Accommodatie

Onbekend

Trainer/coach Gerard Boomsma waarschuwde al tijdens de voorbespreking. De tegenstander van zaterdag heet dan wel Kids United, maar ze staan wel bovenaan. Onze G1 helden gingen met 5-2 de teil in. Dat deed pijn..... Vooral Danny Piek zijn grote teen.

Kids United is de officiële G-voetbalclub van FC Groningen en dat stond ook op de trainingspakken van de begeleiders, om even duidelijk te maken met wie SC Bolsward te maken kreeg.

Gerard Boomsma zei, dat de enige kans was om de linies kort op elkaar te laten spelen en geen gaten te laten vallen, want als je het speelveld zo klein mogelijk houdt, dan kun je Kids United het beste bestrijden.

Maar helaas, door de snelheid van de aanval van Kids United, stond het al binnen tien minuten 0 - 2. Kees schakelde één van de aanvallers van Kids United, die door zijn haardracht door één van de begeleiders "de scheerkwast" werd genoemd, per ongeluk uit door hem te blesseren aan zijn knie, maar dat nam niet weg dat de Groningers de eerste helft tot een 3 - 0 voorsprong kwamen. Daar werd men in Bolsward niet blij van.

De tweede helft deed Danny gelukkig wat terug door tegen te scoren, maar helaas kwam het antwoord uut Grûn snel, 4 - 1. Door een goede focus en heel hard werken wisten de Bolswarders de tweede helft goed tegenstand te bieden en scoorde ook Jeremy, die naar een paar weken lichamelijk ongemak weer van de partij was, na een prima assist van Danny. Het laatste wapenfeit was weer voor de Kids, eindstand 5 - 2. O ja, "De Scheerkwast", die de tweede helft weer meedeed, stond, ook per ongeluk, Danny op zijn grote teen. Danny maakte met een hoop lawaai duidelijk, dat zijn grote teen dat niet prettig vond. Na inspectie door de begeleiding en zijn lief, werd besloten dat er maar even bij de huisartsenpost in het Antonius in Sneek naar gekeken moest worden. Daar bleek, dat de teen behoorlijk gekneusd was. Een week rust en daarna kijken hoe het er voor staat. Gelukkig moet SC Bolsward pas op 23 april weer de wei in...... Uit tegen Asser Boys. Dan gaan ze weer knallen!!!!