Martin Koning

opmerkingen

Dit is de voorlopige opstelling voor de bekerwedstrijd tegen Oostergo.

Opstelling

Het weer speelde mee deze avond. Niet alleen was de tegenstander in de zeer drukke avondspits een auto met spelers kwijtgeraakt en begon de wedstrijd een kwartier later, tijdens de eerste helft was de wind en regen zo heftig dat het nauwelijks nog mogelijk was om een bal een beetje netjes over te spelen. Het weerhield MB1 er niet van om de rust in te gaan met een verdiende 3-0 voorsprong.

SCB MB1 was duidelijk een maatje te groot voor deze tegenstander. Na rust - het was gelukkig opgehouden met regenen - kwam SCB meer en meer tot positiespel wat leidde tot een aantal fraai uitgespeelde kansen en dito doelpunten. Als er iets was aan te merken op het spel van SCB dan was het dat er meer kansen benut hadden mogen worden.

De verdediging van MB1 stond als een huis. Eigenlijk heeft Oostergo niet een uitgespeelde kans gehad. Onder leiding van Marrit van de Witte hielden Ilse Galema, Miki Boomsma en Ellemein Dijkstra de deur stevig in het slot.

Doelpunten waren er van Bente Ketelaar, Lynne Boomsma, Vera Zut , Madelief Wip en Ilse Galema bracht als opkomende verdediger na een keurig teruggelegde bal met een afstandschot de eindstand op 8-0.