SC Bolsward JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse 08

12 maart 2016 8:45

Opstelling SC Bolsward JO15-2

Zaterdag 12 maart C2 moest aantreden tegen LSC C3 die een plaats onder en dus de laatst plaats van de ranglijst innamen. De boys van C2 dachten dat dit wel even een overwinning zou gaan worden want ja.,  de laatste 6 wedstrijden waren toch ook gewonnen en zeker tegen de laatst geklasseerde Snekers zou het ook wel gaan lukken......
Hoe anders kan het lopen.....
Wij snappen als technischteam nu het zg "foppe"gevoel..... Spelers die beter kunnen maar het niet laten zien....... Of het nu kwam omdat ze twee weken rust hadden gehad en geen wedstrijd hadden gespeeld, of omdat het vroeg in de morgenstond was.... Het was niet het spel van de laatste weken.
Het middenveld en dus de spelers waren niet bij de les.  Alle drie spelers lieten het niet zien deze wedstrijd. . Ons middenveld is de moter van het team,  wat er voor zorgt dat de aanvallers de bal krijgen en de verdedigers de bal kwijt kunnen. Als het middenveld van ons niet oveheerst is het moeilijk voetballen voor C2. De snekers waren feller en snoepten de Bolswarders steeds het kaas van het brood. De mannen van LSC scoorden in de 10e minuut de 1-0 en de 2-0 viel in 53 minuut.

Wij hoopten dat Bolsward wakker zou worden  na de 1-0 maar niets van dat alles. Pases die niet aankwamen en spelers die te laat in actie kwamen als de bal in hun richting werd gespeeld, kortom een slechte pot van de Bolswaders. Bolsward kreeg in de wedstrijd maar twee kansen. De eerste was een goed genomen vrijetrap ( alleen net niet goed genoeg) van Thomas die door de keeper over de lat werd getikt. De tweede grote kans was en kopbal van Robin op de lat en dat was het ook wel en beetje.
De beste man van het veld was de uitstekend leidende scheidsrechter. Deze floot een werkelijk fantastiche wedstrijd.

Jammer bij winst waren we rond de 8e plaatst terecht gekomen en nu blijven we op de voorlaatste plaats staan.
Voordeel is wel dat iedereen weer weet waar hij staat en even weer wakker is geschud en hopelijk doordrongen van het feit dat er hard gewerkt moet worden wil men reultaat halen.

Volgende week nieuwe ronde met nieuwe kansen tegen SDS en laten we hopen dat we dan zien dat ze het wel kunnen.