SC Bolsward E2 – NOK E1: SCB overlopen door NOK

1 - 10

NOK E1

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 22

10 oktober 2015 11:25

SC Bolsward E2 moest in het eigen stadion ‘Bolwerk Arena’ aantreden tegen de E1 van de Nijemirdum Oudemirdum Kombinatie. Een lastige klant want zij hadden al eens gewonnen van het sterke Delfstrahuizen. Aan het begin van de wedstrijd was daar niet veel van te zien want SCB scoorde niet eens tegen de verhouding in een doelpunt: 1-0! SCB bleef in de eerste paar minuten na de goal ook nog redelijk voetballen waardoor er van een krachtsverschil niet eens veel te merken was. Toch was er op een gegeven moment een zwakke fase van SCB waarin NOK binnen ongeveer drie minuten uitliep van een 1-0 achterstand naar een 1-3 voorsprong. Dit ging wel heel gemakkelijk en daarna was het helaas een beetje gebeurd met de goede bedoelingen van SCB. Het voetbal zakte weg en er werd weer vervallen in de klassiekers te veel lopen met de bal, te weinig vrijlopen en te weinig duels winnen. De tegenstander counterde er lustig op los en liep uiteindelijk uit naar 1-10. Veel meer kan ik er deze keer niet van maken. Op naar de volgende wedstrijd!

Spelers: Nick Visser, Aldert Heddema, Thimo Koster, Remco Schram, Milan de Bakker, Roger van der Werf, Tim Bierma, Juno de Vries, Sander Calsbeek, Stan Velzen