66'

C-junioren, C2, Groep 1 54

26 augustus 2015 18:45

Opstelling SC Bolsward JO15-2

Over de wedstrijd geen opmerking was nooit een wedstrijd en had ook geen kans een wedstrijd te worden. Het niveau en leeftijdsniveau was gewoon te groot. Vergelijk het niveau van beide teams als het verschil tussen FC Barcelona en SC Bolsward.

Om een voorbeeld te geven hoeveel fysiek sterker de tegenstanders waren, de keeper kon bijna bij de lat…… De spits van LSC zou met gemak in de A1 van SC Bolsward mee kunnen voetballen en daar zeker een basisplek hebben gekregen. De overige spelers zouden in een competitie van B junioren geen gek figuur slaan. Maar dat neemt niet weg dat ze allemaal toestemming van de K.N.V.B  hebben gekregen  om in het bekerprogramma van de C2 poule mee te doen.  Je hebt flinke pech als je  dan met een team bestaand uit merendeel  1e jaar C junioren zo’n team als tegenstander loot. Dit zijn nu een maal de regels. En uiteraard houden alle verenigingen hun aan die regels zo ook LSC 1890…….

Nu de wedstrijd die nooit een wedstrijd kon worden.

Stan na 15 min gewisseld last van achillespees voor Jimte

Na 25 min wedstrijd stilgelegd i.v.m. onweer meteen

Rust. Ruststand 4-0

Na 20 min wedstrijd hervat

Yodi na 10 min. gewisseld blessure voor Robin.

2e helft liep LSC uit naar 14-0 voorsprong doordat iedere aanval een doelpunt was.

Sc Bolsward is drie keer op de helft van de tegenstander geweest gedurende gehele wedstrijd. Keeper van LSC heeft 1 of 2 keer een uitloopbal weggeschoten.

Ach ja wat moet je er verder nog van zeggen. Ze hebben hun best gedaan en een enkele keer was er een sprankje van het voetbal te zien wat ze kunnen spelen maar als er dan een paar ”bomen van kerels” op je afkomen rennen wil je de bal snel weg hebben en dan gaat de bal meestal naar een speler met de verkeerde kleur. Gelukkig weet ik beter en kunnen deze jongen ook veel beter.

Straks in de competitie zullen we misschien nog wel eens zo’n team van “woudreuzen” tegen komen maar wat er dan ook gebeurt, we zullen ze proberen om te hakken. we blijven het proberen……

Uiteraard is er bij de spelers ook een stuk spirit weg als je in een hoosbui met 10 -0 achter staat en dan kun je als leider/grensrechter in de spoelende regen wel blijven roepen van “kom op” en “zet hem op”, “ga ervoor” maar ik snap ook dat het verrekte moeilijk is om gemotiveerd te blijven voetballen. Hoewel dit deze ongelijke wedstrijd 100% meeviel .Ze bleven het wel proberen. De motivatie was er min of meer nog wel maar ze hadden de kracht domweg niet.

A.s zaterdag nieuwe wedstrijd  tegen alweer een Sneker club: O.N.S C2 met nieuwe kansen

Aanvang Wedstrijd: 10.30  uur aanwezig in kleedkamer 9. En we spelen op veld D.