Accommodatie

Onbekend

Opstelling SC Bolsward JO15-1

Workum uit altijd moeilijk. En zo was het ook.

De wedstrijd ging in het begin aardig op en neer. Het waaide hard. Hier hadden vele speler nogal wat problemen mee.

Plotseling uit het niets kreeg Bolsward in de 10 de minuut een doelpunt tegen. Een speler van Workum werd helemaal vrijgelaten en schoot de bal in het doel. 1 – 0.

Zowel Bolsward als Workum voetbalden niet sterk. Vele lange ballen. Bolsward kreeg zo nu en dan de bal over de middenlijn. Maar echte kansen waren het niet.

Vlak voor rust vloog de bal over de verdediging van Bolsward. Workum was veel sneller. Ging alleen op de keeper af en scoorde. 2 – 0.

Rust. Bolsward had wel vaker met twee tegen nul achter gestaan met de rust. En het nog kunnen omdraaien. Dus koppen er voor en vechten voor elke centimeter op het veld. Laat zien dat je een instelling hebt om te winnen.

Helaas pakte dit even anders uit. Door niet goed uitverdedigen en slordig balverlies zowel in de voorhoede als op het middenveld, kreeg Bolsward nog 4 doelpunten tegen. Een desillusie van het gehele team van SC Bolsward C1 om drie punten mee te nemen naar Bolsward. Uiteraard was niemand hier blij mee.

Zaterdag 23 april spelen we de éénentwintigste competitiewedstrijd uit tegen FVC C1.

Aanvang van deze wedstrijd is 15:30 uur.

Bent U in de buurt dan bent U van harte welkom.

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de reguliere competitie.