70'

C-junioren zaterdag, C1, 1e klasse 29

2 april 2016 14:30

Opstelling SC Bolsward JO15-1

Alle 14 spelers fit. Prachtig voetbal weer. Leuke tegenstander van het zelfde niveau. Spelen op kunstgras. Wat wil je nog meer.

Frisia C2 had het in de eerste helft moeilijk met Bolsward. Bolsward kwam door goed druk te zetten op de achterhoede op een 1 – 0 voorsprong. Maar door persoonlijke fouten werd het heel snel 3 – 1. Maar toch niet kansloos was het gevoel.

Rust. Elke speler weet zijn positie. Doe geen gekke dingen en maak gebruik van de kleine kansjes.

In het begin van de tweede helft was Bolsward niet de betere. Ze kregen dan al snel een doelpuntje tegen. 4 – 1.

Even een iets sterkere fase en gelijk werd er gescoord. 4 – 2. Je zou zeggen nu doordrukken en gaan met die banaan.

Maar niets was minder waar. Tussen de 60 ste en de 70 ste minuut kreeg Bolsward vijf prachtige doelpunten om de oren. Eindstand 9 – 2.

Maar snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd.

Zaterdag 9 april spelen we de negentiende competitiewedstrijd thuis tegen ST SJO RVC/Langweer C1.

Aanvang van deze wedstrijd is 9:00 uur.

Bent U in de buurt dan bent U van harte welkom.