Onbekend

Opstelling SC Bolsward JO15-1

Voor de tweede keer tegen Balk C1. Eerst voor de beker en nu in de competitie.

Melvin geblesseerd en Sidon nog lang niet fit, na de blessures van vorige week. Daarom is een grote selectie best wel nuttig.

Gelijk na aanvang van de eerste helft stond Bolsward sterk te spelen. Aanval op aanval. Uiteraard deed ook Balk zo nu en dan een tegenstootje. Maar de verdediging en het middenveld van Bolsward stond zijn mannetje.

In de 8 ste minuut was het de derde keer dat Johannes de bal naar voren schoot. Dit keer werd de bal net voldoende aangeraakt door Lars. Hierdoor belande de bal in het doel. 0 – 1.

Nog geen 5 minuten later ( 13 de minuut ) onderschepte Johannes de bal net voordat de keeper de bal kon pakken. Hij passeerde de keeper en stond zo’n 15 met schuin voor het doel. Feilloos schoot Johannes de bal in het doel. 0 – 2.

Nu doordrukken zou  je denken. Maar niets was minder waar.

Door slordig verdedigen, in de 15 de  minuut, kon de tegenstander de bal over Sjaak heen stiften. 1 – 2.

Jammer Het ging zo goed. Het balbezit werd minder. Toch kreeg Bolsward nog weer enkele kansen. Maar het bleef tot de rust 1 tegen 2.

Rust. De fouten die waren gemaakt werden goed besproken. Iedereen was  er van overtuigd dat het vandaag moest gebeuren. De punten moeten mee naar Bolsward.

Gelijk na het fluitsignaal van de tweede helft ging het al fout. Balk had als opdracht meegekregen dat ze alleen maar druk moesten zetten. Heel veel druk. En dat lukte zo te zien. Bolsward had geen schijn van kans. Alle ballen werden blind weggeschoten. Ze lieten hun posities los. Liepen niet met hun mannetje mee. Waren bang voor de tegenstander en de bal.

Door een schot ( 44 ste minuut ), een intikker ( 54 ste minuut ) en een solo ( 62 st minuut ) scoorde Balk 3 weggegeven doelpunten.

Ja daar sta je dan. Met lege handen richting Bolsward.

Conclusie:

Gezien de eerste helft kan het dus wel. Dit is dus positief. Alleen moet dit 2 x 35 minuten worden opgepakt. Daarom is de training zo belangrijk.

• De geblesseerden zo snel als mogelijk weer terug in samenwerking met Fysio-Actief

( klik op HIER ).

• Je huiswerk goed plannen zodat je altijd naar de training kunt.

• En plan geen andere activiteiten op de trainingstijden en/of wedstrijddagen.

Zaterdag 26 september spelen we de vierde competitiewedstrijd thuis tegen Akkrum C1. Aanvang van deze wedstrijd is 09:00 uur.

Bent U in de buurt dan bent U van harte welkom.

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de reguliere competitie.