5 september 2015 10:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling SC Bolsward JO15-1

Na vijf keer trainen, één oefenwedstrijd en drie bekerwedstrijden begint SC Bolsward C1 aan de reguliere competitie. Uit tegen SC Stiens. Dit team had een goeie serie neergezet in de bekerronde. Maar zien wat er te halen valt.

Na een gedegen warming-up en een goeie bespreking begon de wedstrijd.

Het bleek al snel dat Stiens de beter ploeg was. Op het middenveld had Bolsward veel balverlies. En er werd op alle linies slordig naar elkaar toegespeeld. Daardoor zat de tegenpartij, die fel en snel handelden, steeds boven op de bal. Hierdoor stond het na 4 minuten al 1 – 0.

Het bleef slap en slordig bij Bolsward op een enkeling na. Er was geen beweging in te krijgen. Heel veel persoonlijke fouten en geen overtuiging.

In de 15 de en 35 ste minuut werden nog twee tegendoelpunten geïncasseerd. 3 – 0.

Rust. Bolsward heeft enkele bekerwedstrijden in de tweede helft beter gespeeld dan in de eerste helft. Het moet als team worden opgepakt.

Jammer maar helaas. De tegendoelpunten vielen in de 40 ste, 50 ste, 53 ste, 63 ste en 70 ste minuut. 8 – 0.

Stiens was veel en veel sterker dan Bolsward. Een terechte overwinning.

Zaterdag 12 september spelen we de tweede competitiewedstrijd thuis tegen FVC C1. Aanvang van deze wedstrijd is 09:00 uur.

Bent U in de buurt dan bent U van harte welkom.

Klik  HIER  voor de tussenstand e.d. van de reguliere competitie.