MB1 sluit poulefase beker af met 8-1 overwinning op RVC

8 - 1

SJO RVC MB1

Meisjes B-junioren, MB1, Groep 1 08

10 oktober 2015 10:30

Al vroeg in de 1e helft werd duidelijk dat ook RVC niet de kwaliteit had meegebracht om de MB1 meiden van SC Bolsward de ongeslagen status in competitie en beker te ontnemen. In de 1e helft speelde MB1 geconcentreerd en scherp. Met goed combinatievoetbal en een prachtig afstandschot zette Mirjam Dijkstra de 1-0 op het bord. Bente Ketelaar bevestigde haar kwaliteiten door nog voor de pauze 5 keer het net te raken.

Na de rust was MB1 minder scherp. De aansluiting was soms zoek, en er werd soms 'te gemakkkelijk' een balletje breed of achteruit gelegd. RVC kwam met een mooie aanval terug tot 6-1. Doelpunten van Marlies Burghgraef en Vera Zut brachten de einduitslag op 8-1.

Met drie ruime overwinningen in de poulefase van de beker en 4 ruime overwinningen in de voorronde van de competitie is MB1 het seizoen in ieder geval meer dan uitstekend begonnen!