20'
...

D-pupillen zaterdag, D2, 2e klasse 09

22 november 2014 10:15

Oh nee toch niet, 0-1. In het begin van de competitie hebben we de minder sterke tegenstanders gehad en nu tegen het eind spelen we elke week een topper. Vorige week tegen de nummer 2, vandaag tegen de nummer 3 en als laatste wedstrijd over twee weken tegen de nummer 1. Het was een goeie pot voetbal met veel strijd en passie, maar het ontbrak vandaag aan doelpunten of beter gezegd aan  kansen op doelpunten. Dat gold voor ons maar ook zeker voor onze tegenstander HJSCOudega. Het spel golfde aardig op en neer maar niet verder dan de 16.
Hierdoor was het erg druk op het middenveld en omdat beide teams veel door de midden voetbalde was het 1 grote wirwar van spelers. Veel duels, veel balverlies en niet al te best voetbal. Aan het eind van de eerste helft kreeg iemand van HJSCO de bal uit een corner voor de voeten. Zonder na te denken schoot hij de bal van ca. 25 meter op doel. En je raad het al. Zo'n doelpunt maakt die beste jongen vast nooit meer.

Door gebrek aan stootkracht voorin probeerden we door wat wisselingen in de rust wat meer body voor in te krijgen. Helaas mocht ook dit niet helpen. We kregen wel wat kansjes, maar het zat ons dan ook vaak net niet mee. Dit was eigenlijk een wedstrijd geweest voor ons eerste gelijkspel, maar helaas. Wij winnen of verliezen. Toch trots op de mannen want ze hebben weer keihard gewerkt en gestreden voor wat ze waard waren. Net niet genoeg deze keer voor een punt of 3 punten. Volgende week weer proberen.