Datum

18 oktober 2014 9:00

Accommodatie

Onbekend

Omdat we al uit de beker zijn en we nog een wedstrijd moesten inhalen, deze zaterdag vroeg op weg naar Harlingen. Vanwege het inhaalprogramma was het in Harlingen rustig en mochten we aantreden op het hoofdveld met spiksplinter nieuw kunstgras. Geen polletjes, takken en andere zaken, ideale omstandigheden voor een goede wedstrijd. En dat was het ook.

We speelden prima, maar het ontbrak ons aan 1 ding: doortastendheid. Een moeilijk woord voor alles er aan doen om te winnen. Voorin maakten we de kansen niet af, op het middenveld soms een beetje dom balverlies en achterin soms ongelukkig met verdedigen en dan is er vaak voor een keeper geen houden aan. Zo stonden we met de rust 2-0 achter. Omdat we wel vaker terug waren gekomen van een achterstand gingen we de tweede helft vol goede moed op zoek naar de aansluitingstreffer. We kregen wel een paar kansen maar net als in de eerste helft steeds net niet. Toen Zeerobben de 3-0 maakte, was de wedstrijd in feite gespeeld. De mannen probeerden het nog uit alle macht en ze hebben er zeker keihard voor geknokt en ook goed gevoetbald maar soms gaat het gewoon niet. Maar dat is voetbal! Op naar volgende week. Weer ons best doen, goed voetballen en nu hopelijk ook scoren om de drie punten in Bolsward te houden.