Datum

27 september 2014 10:00

Accommodatie

Onbekend

Voor de tweede wedstrijd van de competitie moesten we naar Harlingen. Met versterking van Ramon uit D3 gingen de mannen volle goede moed op pad. Harlingen had al een paar goede uitslagen staan dus wisten we dat het geen makkie zou worden. Maar net als vorige week begonnen de jongens scherp aan de wedstrijd. Met mooi combinatievoetbal en goed positiespel waren we de beter partij. Helaas viel uit de eerste en beste uitval direct de goal aan de andere kant 1-0. De jongens lieten de koppies niet hangen en gingen op jacht naar de gelijkmaker. Helaas zonder resultaat en aan het eind van de eerste helft scoorde Harlingen ook nog 2-0.

Na een goeie peptalk van de coach en een paar wissels gingen de jongens direct op zoek naar de aansluitingstreffer. Na een vrije trap van Cristiaan kopte Lucas Bangma in de 40e minuut binnen. Iedereen stond nog na te genieten van de goal toen Harlingen direct de 3-1 scoorde. Konden we weer helemaal opnieuw beginnen. 10 minuten na de aansluitingstreffer ging Cristiaan weer achter de vrije trap staan. Met een keihard schot in de kruising bracht hij de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd. De laatste tien minuten kregen we nog een aantal kansen op de verdiende gelijkmaker. Maar dat lukte helaas niet. De scheidsrechter vond het blijkbaar ook te spannend, daarom floot hij na bijtelling van -3 seconden af. Helaas geen punten na weer een prima pot voetbal. Volgende week (helaas) thuis tegen Terschelling. Omdat zij weer op tijd terug moeten niet om half twaalf maar om 10 uur.
Iedereen is van harte welkom op het 'oude CAB' veld.