Miedema, J.

Alle hens aan dek voor alle spelers van A1 ( 7x ) A2 ( 4 x ) en B1 ( 1 x ).

Spelersgroep bestond uit:

Robin B1 / Arnoud / Kristian / Sjoerd A2 / Arjen A2 / Alexander / Denis / Hilbert A2 / Mark / Niels / Marc / Melvin A2.

SC Bolsward A1 ( SCB A1 ) heeft de winterstop gebruikt met veel oefenwedstrijden. Ze waren klaar voor de tweede helft van de competitie. Goede opkomst bij de trainingen en een positieve stemming. Helaas waren 8 van de 15 spelers deze dag niet beschikbaar om diverse redenen. Daarom moesten er vele omzettingen worden gedaan om een opstellingen te maken.

De eerste helft was, kort maar krachtig, niet wat de bedoeling was. Na 36 minuten voetballen stond het 4 – 0 voor Dronrijp A1 ( DRO A1 ). Direct na de 4 – 0, 38 ste minuut, scoorde Alexander, na een vlijm scherpe pass van Sjoerd, de 4 – 1. Korte opleving. Want in de 43 ste minuut werd het 5 – 1. Rust.

Alle spelers dachten er hetzelfde over. DRO A1 was beter. Met enkele tips gingen we het grasveld weer op.

De tweede helft werd iets beter begonnen. Maar in de 55 ste, 70 ste en 80 ste minuut kregen we doelpunten tegen. We werd er nog in de 50 ste minuut gewisseld. Arjen er uit en Melvin er in. Eindstand 8 – 1.

De spelers van A2 en onze keeper Robin hebben hun best gedaan. Daarom zullen we uiteraard, als dat nodig is, wederom een beroep op hun willen doen.

Komende zaterdag, op 22 februari, zal Robin wederom onze keeper zijn. We spelen dan thuis tegen SC Franeker A1. Aanvang van deze wedstrijd is 10:30 uur. ( zie ook site www.scbolsward.nl )

U bent van harte welkom en volg SC Bolsward A1 ook op facebook.

Leider/coach Jan Nijkamp – klik   HIER  voor de tussenstand e.d. in de reguliere competitie.