Het valt niet mee om gemotiveerd te blijven.

Spelersgroep bestond uit:

Kevin / Arnoud / Mathijs / Tom / Wim / Kristian / Alexander / Denis / Marvin / Mark / Niels / Alex / Mike.

SC Bolsward A1 ( SCB A1 ) wist dat er gewonnen moest worden om mee te blijven doen voor het winnen van de 2 de periode. SC Stiens A1 ( SCS A1 ) kon worden verslagen omdat SCB A1 de laatste weken goed bezig was en SCS A1 wat minder.

Na 2 minuten voetballen kreeg SCS A1 een grote kans om de score te openen. Mark kreeg de bal op rechts aangespeeld en sprintte tot aan de achterlijn. Gaf de bal voor en Marvin miste de bal op een haar na. Net niet.

SCS A1 deed het beter. Ze waren feller en geconcentreerder aan het voetballen. Dit resulteerde dan ook in twee bijna dezelfde doelpunten.

De 10 de minuut kwam er een voorzet. De bal werd teruggekaatst. SCS A1 kwam met drie man tegelijk op de bal af en één van hen tikte de bal er in. 0 – 1.

In de 17 de minuut gebeurde het wederom. De bal werd teruggekaatst. SCS A1 kwam met drie man tegelijk op de bal af en één van hen tikte de bal er in. 0 – 2.

Met hangen en wurgen, alleen een gele kaart voor SCS A1 in de 23 ste minuut, bleef het 0 – 2 tot aan de rust.

Tijdens de rust hingen de koppen van de spelers naar beneden. Men wist zelf heel goed wat er NIET goed ging. Er werd gewisseld. Niels er uit en Mike er in. Hierdoor moest er meer druk komen op links.

Gek genoeg was dit ook het geval. We kregen diverse mooie aanvallen over links. Maar de bal ging er niet in.

SCS A1 was heel effectief door in de 50 ste minuut wel een doelpunt te maken. Een voorzet werd er ingekopt. 0 – 3.

En 8 minuten later werd SCB A1 weer afgestraft. In een scrimmage voor het doel werd het 0 – 4.

In de periode daarna waren we sterker. Mark werd gewisseld door Alex in de 60 ste minuut.
In de 62 ste minuut kregen we een corner. Wim nam deze corner omdat Alexander even niet kon. Uit deze corner kopte Arnoud de bal in de bovenhoek. 1 – 4.

Na een gele kaart voor SCS A1 in de 72 ste minuut en vele doelpogingen maakte SCB A1 toch nog een doelpuntje. Marvin tikte de bal in de 85 ste minuut in het doel. 2 – 4.

In de 90 ste minuut kreeg SCS A1 nog geel.

En in de 93 ste minuut kreeg Mike zijn in totaal 4 de gele kaart. Hij staat dus op scherp in de volgende wedstrijden.

Geen leuke afsluiting voor de winterstop. Op 15 februari is de eerstvolgende competitie wedstrijd. Uit tegen Dronrijp A1. Aanvang van deze wedstrijd is 12:30 uur. ( zie ook site www.scbolsward.nl )

U bent van harte welkom en volg SC Bolsward A1 ook op facebook.

Leider/coach Jan Nijkamp – klik   HIER  voor de tussenstand e.d. in de reguliere competitie.