SC Bolsward JO13-2

... (corner)

D-pupillen zaterdag, D2, 2e klasse 10

12 oktober 2013 10:00

Zaterdag 12 oktober speelden de boys van D2 uit tegen de combinatie oudega/hommerts. De wedstrijd ging gelijk op. en was dus de einduitslag 2-2 zeer terecht.

Oudega/HJSC kwamen op 1-0 voorsprong. Voor rust werd de stand weer gelijk getrokken door SC Bolsward. Een prima afstandsschot van Dennis.
Na rust ging het spel op en neer en waren er kansen voor beide teams op de voorsprong. Het was SC Bolsward die de leiding in de wedstrijd nam door een perfect genomen corner die hard werd ingekopt door Jelle. 1-2. Oudega/HJSC zette alles op de aanval en zette de verdediging keer op keer zwaar onder druk en de 2-2 hing in de lucht. Het duurde toch nog tot 5 min voor het laatste fluitsignaal voordat de gelijkmaker werd gescoord. Uit een afgeslagen aanval kreeg oudega een corner waar  de verdedigers de aanvallers van Oudega/hjsc niet afdekten en een aanvaller vrij kon inkoppen.
Jammer maar gezien het spelbeeld een zeer terechte uitslag.

Volgende week SC Franeker D2 thuis voor de beker. We zulen dan beter in positie moeten blijven spelen en de pasing zal iets nauwkeriger moeten willen we door in de beker gaan.
Dus deze week gaan we stevig trainen en zullen we laten zien wat we kunnen.