Na de eerste trainingen stond er nu een oefenwedstrijd op het programma.
Bij GAVC in Grou. Een hoofdklasser met veel ambities.
SCB A1 ging met 10 A1 en 5 A2 spelers naar Grou. Helaas veel afmeldingen.
Spelersgroep bestond uit: Kevin / Alex / Kristian / Mike / Sven / Tom / Denis / Marvin / Marc / Alexander / Michel / Ruben / Sander / Melvin / Hilbert.
Op de training was al besproken in welk systeem wij gingen voetballen. De verder details werden voor de wedstrijd besproken. Alle spelers weten wat ze moeten doen.
De eerste helft ging redelijk gelijk op. Grou wel met de gevaarlijkste kansen en mogelijkheden. Maar met mooi tikacties kreeg SCB A1 ook de nodige kansen.

Ruststand 3 - 1.
In de rust nog even weer de basispunten besproken. En 3 wissels toegepast.

In het begin van de tweede helft werd SCB A1 overklast door GAVC. We kregen in 20 minuten 3 doelpunten tegen. Om toch steeds weer vanuit de basispositie de opbouw te starten kreeg ook SCB A1 de kleine kansjes. Einduitslag was 7 - 1.
De uitslag was voor de leiding minder belangrijk.
Tijdens de oefenperiode wordt gekeken naar: wat gaat er goed en wat kan er beter.