Sponsors

Nieuws

Vervanging kunstgrasveld is begonnen!

26 juli 20:30  Maandag 26 juli jl. werd al een deel van het oude kunstgrasveld verwijderd. Met dank aan Wilfred de Bruijn. Fotograaf Wdb_fotografie. meer »

195x gelezen

Verhuizing of wijziging in je mailadres of telefoonnummer?

20 juli 20:00  Om onze leden op de hoogte te houden van club- en teaminfo hebben wij de juiste gegevens van jullie nodig. meer »

113x gelezen

Gevonden: tas met inhoud o.a. hangsloten en beugels

10 juli 14:00  Inmiddels zijn de hangsloten en beugels gevonden. Ze zaten in deze rode sporttas. Wie oh wie weet wie deze tas (met inhoud) en de fietsenrekken in de bosjes heeft gedumpt? Tips naar: secretaris@scbolsward.nlmeer »

257x gelezen

Nieuwe editie clubblad 't Bolwerk is uit!

9 juli 20:30  De laatste editie van clubbad 't Bolwerk in dit voetbaljaargang is uit. Heeft u het blad niet ontvangen, kijk dan in de link voor de digitale editie. In dit nummer onder andere het afscheidsinterview van Erhan Ergöz, een (foto)verslag van de training voor jeugd in het Abe Lenstra stadion, een update van de Denktank en een interview met Harmke van der Werf. Maar dat is niet het enige dus laat je verrassen en lees snel.meer »

205x gelezen

In memoriam Bennie Smids

7 juli 21:45  Bennie Smids, trainer en leider van de JO-19-2. Vader van Calvin, Ramôn, Elounda en echtgenoot van Conny is op 52-jarige leeftijd overleden.meer »

4689x gelezen

Goed nieuws vanuit de denktank: kandidaten voor de openstaande bestuursfuncties!

5 juli 22:00  Een jaar geleden op 17 juni 2020 was de eerste bijeenkomst van de denktank met het bestuur over de vraag hoe de verbinding tussen SC Bolsward en haar leden zou kunnen worden verbeterd. Een van de opbrengsten is een nieuwe structuur die duidelijkheid schept en het vertrouwen moet geven om gezamenlijk de vereniging te dragen. Onze ad interim voorzitter Marius den Otter geeft samen met de trekkers van de denktank Astrid Jorna, Dytmer Hettinga en Gerrit Teerenstra een update over de stand van zaken van de uitwerking van de structuur. Daarnaast is er positief nieuws te melden dat de personele invulling van de nieuwe structuur naar wens verloopt inclusief de invulling van de openstaande bestuursfuncties. meer »

342x gelezen

Gevonden trainingsjas en keeperwanten

1 juli 11:30  Onlangs gevonden trainingsjas en keeperwantenmeer »

98x gelezen

Zomerreces en onderhoud velden

1 juli 11:00  Vanaf 1 juli zijn de velden op het Bolwerk dicht i.v.m. onderhoudswerkzaamheden.meer »

226x gelezen

Gevonden voorwerpen

24 juni 13:00  Gevonden trainingsjasje en rood shirtmeer »

132x gelezen

Isa Haagsma werkt mee aan presentatie Oranje Leeuwinnen

24 juni 10:45  Met trots willen we melden dat Loes Geurts, voormalig speelster van RES, als reserve is opgenomen in de selectie voor de Olympische Spelen. Bij de clubs waar het voor de Oranje Leeuwinnen ooit begon, hopen jonge meiden dezelfde dromen waar te maken. meer »

223x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!