Tentenkamp - Sc Bolsward

Sponsors

Tentenkamp

Tentenkamp 2022

SC Bolsward organiseert in het weekend van 1 t/m 3 juli een tentenkamp met voetbal, spelactiviteiten en… overnachten in grote tenten op het voetbalveld. Het is de bedoeling om met z’n allen lekker actief bezig te zijn en plezier te maken. Kortom: een weekend om nooit te vergeten! De activiteiten beginnen vrijdag om 15u en eindigen zondag om 13u.

Het kamp is voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie O-8 t/m O-11. Voorwaarde is dat je lid bent van SC Bolsward. De organisatie is in handen van enthousiaste en ervaren clubmensen met ondersteuning van de jongerencommissie.

Waarom een tentenkamp? Het is niet alleen een leuke afsluiting van het voetbalseizoen maar ook een kennismaking met kinderen in andere leeftijdscategorieën. Het vergroot de betrokkenheid binnen SC Bolsward. De ervaring van de editie van vorig jaar was positief; lekker plezier maken en genieten van de buitenlucht, zonder computers en iPads. Van het tentenkamp 2018 is een leuk filmpje gemaakt. Benieuwd? Klik dan hier.

Het evenement kent minimaal 50 en maximaal 80 deelnemers. Er zijn meerdere tenten. Natuurlijk willen we graag dat ieder kind blijft slapen maar er is ook een mogelijkheid om thuis te overnachten. Wel vragen wij ouders de kinderen ’s ochtends op tijd te brengen zodat het dagprogramma niet wordt verstoord.

Inschrijven kan via deze link. De totale kosten zijn 22,50 euro per kind, direct te voldoen middels een iDeal betaling. Omdat er ondersteuning nodig is vragen wij ouders of zij een gerichte taak op zich kunnen en willen nemen. U kunt dat bij de inschrijving aangeven. Ook kunt u bij de inschrijving aangeven of er rond het kind dingen spelen waar de organisatie rekening mee moet houden. Wilt u meer dan een kind inschrijven gebruik dan per kind een inschrijfformulier en geef bij een van de kinderen aan welke taken u eventueel wilt vervullen. De inschrijving stopt op zaterdag 4 juni of zodra de 80 aanmeldingen zijn bereikt. Wacht dus niet te lang!

Heeft u een vraag dan kunt u deze stellen aan Ronald Nelemans, te bereiken op nummer 06-24741050 of via de mail: tentenkamp@scbolsward.nl

Doe je ook mee? Wij hebben er zin in!

De commissie Tentenkamp 2022,

Wilfred de Bruijn, Ronald Nelemans, Coby Faber, Joyce Spierieus, Sjacko van der Zee, Ilse Galema, Paul van der Werf, Paul de Bruijn & Johan de Jong.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!