Bolwerkplein 4
8701XE
BOLSWARD
tel. 0515-572797

Winst op Stiens VR2? Dat hadden velen niet gedacht van de wedstrijd van SC Bolsward Vrouwen 1.

De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, gezien de verhoudingen geen gekke uitslag. Toch trok Bolsward de wedstrijd op de valreep nog over de streep.

De wissels waren al bijna vertrokken om thee te halen toen Bolsward op een 1-0 voorsprong kwam. Het vieren van de goal duurde echter iets te lang, dus de focus was nog niet bepaald terug toen de scheidsrechter de wedstrijd hervatte. Een minuut later lag de 1-1 dus alweer in het net. Vrijwel gelijk daarna floot de scheidsrechter voor de rust. Een flinke domper zo vlak na het openingsdoelpunt.

De tweede helft zakte Bolsward in eerste instantie wat weg: Stiens maakte de 1-2 en lang leek dit zo te blijven. Totdat Seriete Strikwerda goed door kon komen op de linkerkant en goed binnenschoot.

Veel geloof op een beter resultaat leek er eerst niet te zijn, maar door een aantal frisse wissels kwam er toch weer wat energie in de ploeg. Zo viel in de slotminuten toch nog de 3-2, tot grote vreugde van de speelsters en staf. Zo werd de koude Super Saturday goed gestart door de vrouwen.