Bolwerkplein 4
8701XE
BOLSWARD
tel. 0515-572797

Het regende kansen in de eerste helft van de wedstrijd van SC Bolsward Vrouwen 1 tegen Heerenveense Boys VR3, maar er werd er slechts één verzilverd. In de tweede helft kwam de ploeg van trainer Wilfred de Bruijn op stoom en werd er nog 4 keer gescoord.

De bevrijdende eerste goal kwam op naam van Monique Zijsling, maar ook na de goal werden er nog genoeg kansen gemist. Het moest vele malen scherper en die scherpte was er in de tweede helft wel. Door een vrije trap van Elise Aarts kwam de stand op 2-0, Lieve Osinga schoot daarna de 3-0 binnen. De 4-0 was voor Dian Bootsma en ook Aarts voegde daar nog een goal aan toe.

Heerenveense Boys kwam er eigenlijk niet aan te pas en zeker in de tweede helft kwamen de bezoekers niet meer in de buurt van de goal van keepster Marrit Nijdam. Een vrij rustige middag dus, zeer welkom na de twee zware wedstrijden van de weken daarvoor.

Komende zaterdag wacht Mildam VR1, een nog onbekende tegenstander voor Vrouwen 1. Mildam speelde nog maar acht wedstrijden (Vrouwen 1 speelde er al 13).