Rottumerweg 1
8445PA
HEERENVEEN
tel. 0513-636644

SC Bolsward Vrouwen 1 is de competitie zaterdag voortvarend begonnen. Op sportpark De Akkers in Heerenveen werd met 0-2 gewonnen van Heerenveense Boys VR3.

Maar dat was niet wat na de wedstrijd bleef hangen, dat waren de handenvol enorm kansen die werden  gemist. Net als vorig weekend tegen Waterpoort Boys had de ploeg van trainer Rick Havacs grote moeite om het doel te vinden.

In de eerste helft viel er één doelpunt: Satty Gbansé verschalkte de keepster van Heerenveense Boys. Maar gezien de kansen had het bij rust zeker 0-5 kunnen (en misschien ook wel moeten) zijn.

Waar de ploeg tegen Waterpoort Boys na rust wel beter tot scoren kwam, lukte het in Heerenveen niet om het na rust om te draaien. Uit een voorzet van Mounia Bouasrar wist Monique Zijsling de bal nog wel in het net te krijgen. Daarmee tekende ze voor de eindstand.

Een voortvarend begin van de competitie dus, maar volgend weekend tegen QVC VR1 moet er zeker nog een tandje bij.