SC Bolsward zoekt trainer A-selectie - Sc Bolsward

Sponsors

SC Bolsward zoekt trainer A-selectie

11 november 2023 8:30


Voor het seizoen 2024 - 2025 zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de A-selectie. Wij zoeken een enthousiaste en gedreven trainer die de spelersgroep ontwikkelt en herkenbaar laat voetballen, passend bij de voetbalvisie van SC Bolsward.

Een trainer die ambitieus en sterk is in verbinding en communicatie, en die van SC Bolsward een stabiele 2e-klasser maakt.

Na het eerder samengaan van de zaterdag- en zondagselecties staat er inmiddels een kwalitatief goed team dat daarna twee jaar op rij kampioen is geworden. Sinds dit seizoen komt het uit in de 2e klasse, met een team dat bestaat uit een mooie mix van ervaren spelers en jonge talenten.

Wat verwachten we van de trainer:
- Het verzorgen van de training op de dinsdag- en de donderdagavond;
- Het coachen van het team op de zaterdag;
- Bevorderen van het doorstromen van jeugdspelers;
- Frequent communiceren met de trainer(s) van de B-selectie en de Technische Commissie;
- Conformeren aan het voetbaltechnisch beleidsplan van SC Bolsward, jij bent het gezicht van het prestatiegericht voetbal binnen de vereniging.

Wat mag je van ons verwachten:
- Een gemotiveerde, prestatiegerichte en ambitieuze selectie;
- Een gezellige, gemoedelijke en goed georganiseerde vereniging;
- Ondersteuning vanuit de Technische Commissie;
- Een marktconforme vergoeding.

Als nieuwe trainer ben je minimaal in het bezit van het trainersdiploma UEFA B (TC2). Je hebt daarnaast al enkele jaren ervaring als trainer van een A-selectie binnen een (middel) grote vereniging, minimaal op 2e klasse niveau.
 
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een persoonlijke motivatie en CV naar de Technische Commissie van SC Bolsward, via de mail: voetbalzaken@scbolsward.nl  Bij vragen neem je contact op via telnr. 0646288188 (Thys Strikwerda) of 0642901242 (Marco Nieuwenhuis)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!