Teamfotodagen SC Bolsward - Sc Bolsward

Sponsors

Teamfotodagen SC Bolsward

13 september 2023 11:30


Aan het begin van ieder seizoen brengt SC Bolsward een teampresentatiegids uit. Om elk team met een fraaie foto in de gids te krijgen, worden vanaf zaterdag 16 september fotodagen georganiseerd voor alle jeugd- en seniorenteams van SC Bolsward. In die gids mag jouw team natuurlijk niet ontbreken!

Fotograaf Johan de Jong zal deze dagen de teams op de foto zetten. Omdat het om veel teams gaat, is een nauwkeurig schema opgesteld. Voor ieder team is (vrijwel) een kwartier tijd ingeruimd. Dat lijkt veel, maar in de praktijk valt het altijd tegen. Wees dus voorbereid en zorg dat je met alle betrokken op tijd aanwezig bent.

Wat is de bedoeling? Kijk in het schema wanneer jouw team staat ingepland. Past het echt niet op het aangegeven tijdstip, neem dan contact op met de fototgraaf: johan@phomotion.nl (mail) of 06-83980596 (Whatsapp). Zorg ook dat je team reeds over de tas met teamkleding beschikt. De fotograaf bepaalt ter plekke de opstelling en maakt een serie teamfoto’s waarvan er een geplaatst gaat worden in de presentatiegids.

Waar worden de foto’s genomen? Op het trainingsveld achter kantine 'De Treffer'.

Wie staan er op de foto? Vanzelfsprekend de spelers maar ook de leider(s), trainer(s) en eventuele andere ‘team officials’.

Hoe sta je op de foto? Met je voetbalkleding aan (shirt, broekje, kousen, scheenbeschermers en voetbalschoenen). De leiders en trainers dragen hun trainers-/coachjas. De spelers hebben de kousen opgetrokken, het shirt in de broek en de mouwen zoals ze horen (niet opgestroopt). De fotograaf bepaalt waar je staat of zit en geeft tips over je houding. Een vrolijke blik mag natuurlijk niet ontbreken.

Voor het zaalvoetbalteam en het vrouwen 30+ team wordt een apart fotomoment gehouden (zie schema). De foto van JO 7 wordt genomen na een trainingsmoment. De teamfoto van G1 wordt gemaakt door René Bootsma.

Kijk hier voor het schema (bijgewerkt: 22-09-2023).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!