Toernooiwinst MO15-1 in Harlingen - Sc Bolsward

Sponsors

Toernooiwinst MO15-1 in Harlingen

18 mei 2023 20:30


Vandaag, op Hemelvaartsdag, namen we als SC Bolsward MO15-1 deel aan het befaamde Jan Helvrich Toernooi in Harlingen. We zaten in een poule van 3 teams, we speelden een keer uit en een keer thuis.

De wedstrijdjes duurden een kwartiertje, dit was niet erg lang. Hahaha. Maar dat maakte onze meiden niets uit want ze kwamen fel uit de startblokken en wisten in de eerste wedstrijd al direct 3 keer te scoren.

De tweede wedstrijd ging wat moeizamer en de bal leek maar niet de goal in te willen. Een gelijkspel was dan ook het resultaat.

Tijdens de 4e wedstrijd waar wederom tegen Harlingen gespeeld moest worden, kwamen ze weer los en scoorden wederom 3 goals! Dit betekende dat ze gelijk kwamen met Be Quick Dokkum en dat winst op deze ploeg zou betekenen dat ze kampioen waren.

Er werd knap gevoetbald en goed gestreden want Be Quick Dokkum gaf het niet cadeau! Na spannende tien minuten kwam daar eindelijk de verlossende kluts-goal van Merle Osinga. Het meegereisde publiek sprong een gat in de lucht! Nu doorpakken, was daarna het motto. een tweede verlossende goal door Marijke Jansen bracht uiteindelijk de winst en het kampioenschap!

Poule Q
1. Be Quick Dokkum Mo15-1
2. fc Harlingen Mo15-1
3. Sc Bolsward Mo15-1

Wedstrijd 1: fc Harlingen - Sc Bolsward 0-3
Wedstrijd 2: Sc Bolsward - Be Quick Dokkum 0-0
Wedstrijd 3: Be Quick Dokkum - fc Harlingen 3-0
Wedstrijd 4: Sc Bolsward _ fc Harlingen 3 - 0
Wedstrijd 5: Be Quick Dokkum - Sc Bolsward 0 - 2
Wedstrijd 6: fc Harlingen - Be Quick Dokkum 0 - 0

Ook werd er gescout aan de kant door verschillende mensen van fc Harlingen voor beste speelster van het toernooi bij de MO15. Deze prijs werd gewonnen door Merle Osinga van Sc Bolsward !! Het was dus een geslaagde morgen voor de meiden Mo15 -1.

Tot volgend jaar, hopen dat we dan weer de 1ste prijs mee kunnen nemen naar Bolsward.

Met vriendelijke groet,
leiders Anneke Reitsma en Bauke Cuperus

KAMPIOEN_MO15-1_Helvrich_Toernooi_2023.jpeg


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!