Van Campen & Dijkstra langer verbonden aan SC Bolsward - Sc Bolsward

Sponsors

Van Campen & Dijkstra langer verbonden aan SC Bolsward

10 maart 2023 9:45


Begin dit jaar is er een nieuw meerjarig sponsorcontract getekend met Van Campen & Dijkstra.

 “Wij vinden het belangrijk om er voor de buurt te zijn. Dus niet alleen met onze vestigingen waar je gewoon binnen kunt lopen, maar ook dat er verbinding ontstaat bij de mensen in de regio. Dat zij elkaar kunnen ontmoeten op een sportclub, zowel jong als oud. Onze sponsorband met SC Bolsward is begonnen met HJG, die wij in 2016 hebben overgenomen en sindsdien zijn wij vanuit Van Campen & Dijkstra al enkele jaren sponsor van SC Bolsward,” vertelt eigenaar en directeur Job Steenland. 

Wie zijn wij?

“Voor diegene die ons niet of niet goed kent; je kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Wij zijn al vele jaren actief in het noorden van Nederland. Al sinds 1982! In totaal hebben wij 10 vestigingen in Burgum, Gorredijk, Grou, Harlingen, Marum, Sneek, Steenwijk, Stroobos, West-Terschelling en ook in Bolsward. Wij zijn echte regiokenners en voorzien iedereen van onafhankelijk en persoonlijk advies. In Bolsward kan je als particulier en als ondernemer bij ons terecht. Het kantoor vind je aan de Nieuwmarkt 17 in Bolsward, in het pand van F I C. Het handigst is om van te voren even een afspraak in te plannen. Dan komen we bij je langs of plannen we de afspraak bij ons op kantoor in. Zo hebben we ook echt de tijd voor je.”

 

Persoonlijke betrokkenheid

“De betrokkenheid bij een sponsorcontract vinden wij nog belangrijker. Klakkeloos geld sponsoren, daar houden wij niet van. Wij willen persoonlijk betrokken zijn. Daarom hebben de coaches bij SC Bolsward allemaal mooie jassen, die wij mede mogelijk hebben gemaakt. Ook onze eigen collega Bauke Buma, die bij ons werkt als particulier relatiebeheerder en woonachtig is in Exmorra, draagt zo’n jas als hij op zaterdag langs de lijn staat als coach bij één van de jeugdteams. Hiermee kunnen wij direct een steentje bijdragen. De coaches lopen er allemaal netjes bij, dus daar is de club dan ook weer bij geholpen.

Wij dragen de club een warm hart toe en wij vinden het een eer om onderdeel te zijn van de sponsorgroep van SC Bolsward.”

Het nieuwe sponsorcontract werd bezegeld met twee stevige handdrukken.

Van_Campen_Dijkstra.jpg

Foto van links naar rechts: Job Steenland (eigenaar Van Campen & Dijkstra), Hiele Lootsma, Bauke Buma (medewerker Van Campen & Dijkstra en tevens jeugdcoach bij SC Bolsward) en Gosse Burghgraef..
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!