SC Bolsward wil energiekosten in toom houden - Sc Bolsward

Sponsors

SC Bolsward wil energiekosten in toom houden

24 januari 2023 22:30


SC Bolsward gaat maatregelen nemen om de enorm gestegen energiekosten binnen de perken te houden. Daarbij doet het een beroep op alle leden.

Beste leden,

We hebben de hulp van jullie allemaal nodig. Sinds februari 2022 zijn de voorschotten op de energienota’s van onze club gestegen met 245%. Bij boxen 5 tot en met 15 hebben we inmiddels de oproep opgehangen: “Help je club, bespaar elke drup. Douchen maximaal 2 minuten”.

Hierbij ook het verzoek aan leiders, coaches, trainers om hier aandacht voor te vragen bij de eigen teams. Gezamenlijk boeken we resultaat.
Om de sterk gestegen kosten toch enigszins in de hand te houden hanteren we volgend schema vanaf 28 januari aanstaande.

We maken tot nader order alleen gebruik van boxen 5 tot en met 15. Dat zijn alle boxen in het oude Bolswardia-gebouw bij het kunstgras. De voormalige CAB- en RES-boxen worden eerst niet meer gebruikt. De verwarming gaat daar op vorststand.

De mensen van Boxplanning doen hun uiterste best om een zo optimaal mogelijke planning te maken. Houd er rekening mee dat het op drukke dagen wel eens een krappe planning op zou kunnen leveren. Wij vragen om begrip en flexibiliteit daarvoor.

Voor de thuisspelende pupillen tot en met JO/MO12 betekent dit dat er voor hen geen box beschikbaar is. Deze teams kleden zich dus thuis om. Bij slecht weer, extreme kou of noodweer kan Boxtoezicht voor de ploegjes zonder box in de rust eventueel een schuilplek bieden in de oude Bolswardia-kantine.

Deze maatregel is tot nader order van kracht. Wij rekenen op een ieders begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet, Bestuur SC Bolsward
 
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!