Voetbalacademie Joure start tweede locatie in Bolsward - Sc Bolsward

Sponsors

Voetbalacademie Joure start tweede locatie in Bolsward

19 december 2022 16:45


De Voetbalacademie Joure (in samenwerking met SC Heerenveen) start vanaf maart 2023 een tweede locatie in Bolsward. Vanaf 10 maart zullen er op het kunstgrasveld van SC Bolsward op de vrijdagmiddag een tiental trainingen worden verzorgd voor voetballers en keepers.

Op de zondagmorgen blijft VAJoure in Joure uiteraard ook hun - inmiddels in de verre omtrek bekende - trainingen verzorgen.

 "Wij constateren dat onze deelnemers niet alleen meer uit Zuidwest-Friesland komen, maar inmiddels uit bijna de gehele provincie. Daarom zijn we erg content met de locatie van SC Bolsward. Ten eerste om de centrale ligging, maar ook om het feit dat SC Bolsward beschikt over uitstekende trainingsfaciliteiten en een goed kunstgrasveld”, zeggen de oprichters van de Voetbalacademie, Dick Schuurman en Jan Arjen Kooi. 
 
Na één gesprek met o.a. Gerrit Teernstra (voetbalzaken SC Bolsward) en Astrid Jorna (voorzitter SC Bolsward) waren beide partijen overtuigd van de win-win situatie. “Ik heb met eigen ogen een training in Joure bijgewoond en zie dat dit een hele goede aanvulling is voor de jeugd naast de eigen training die zij bij SC Bolsward krijgen” aldus Gerrit Teernstra.
duo_3.jpg
Kooi (links) en Schuurman
 
De trainingen van de Voetbalacademie zijn, volgens de betrokkenen, een aanvulling op de trainingen die binnen de eigen vereniging worden gegeven. De nadruk ligt op individuele ontwikkeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste trainingsmethodieken en materialen om de voetballers en keepers maximaal te ontwikkelen. 
 
"We hebben een gevarieerd trainingsaanbod voor jongens en meisjes. Er wordt in kleine groepjes (ingedeeld op niveau) getraind met gedreven trainers, innovatieve trainingsmaterialen- en methodieken. Het grote verschil tussen en andere voetbalscholen is dat wij voetballers en keepers ook gecombineerd kunnen laten trainen. Hierdoor zullen ook verschillende wedstrijdelementen in de trainingen naar voren komen", leggen Schuurman en Kooi uit.


keep.jpg
 
"Tevens is de Voetbalacademie Joure Preferred partner van SC Heerenveen. Met dit partnership kunnen we een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ieder individueel voetbal- en keeperstalent.  Door gebruik te maken van de expertise van SC Heerenveen, kunnen we de invulling en kwaliteit van de trainingen waarborgen op het gewenste niveau voor iedere deelnemer."
 
"Wij kijken uit naar de start van de eerste trainingen in Bolsward", zegt het trainersduo enthousiast.
affiche.jpeg

Kijk voor meer informatie ook op website. Voor voetballers: www.vajoure.nl en voor keepers: www.kajoure.nl 
billboard.jpg


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!