Sponsors

JO19-2 aan kop na spannende wedstrijd tegen Balk

21 november 2022 10:30


JO19-2 staat aan kop in de competitie. De 2-1 zege van zaterdag jl. tegen Balk kwam tot stand na een strafschop voor ons in de tweede helft. Het was een moeizame overwinning.

Balk was ook een sterke tegenstander dat gegroepeerd speelde en met vier aanvallers. Hierdoor kwam onze verdediging 1 tegen 1 te spelen. Dat leverde Balk gelijk een aantal grote kansen op en dat bleef zo de gehele wedstrijd. Onze aanval en het middenveld kregen geen grip op het middenveld.

Balk had dat wel en wat het verschil onder meer maakte, was praten. Op het veld moet je elkaar coachen en vragen om de bal. Coachen van je medespeler door te roepen speler in je rug, kaatsen, diep geven, gaan enz. en dat deden wij te weinig. Gaan we op trainen. 

De 1-0 kwam tot stand door een aanval over de vleugel. Daar lag ook de ruimte, het centrum was te vol om door het midden aan te vallen. In de tweede helft ontstonden ook de kansen door via de vleugel te spelen.

Al met al voor de toeschouwer een leuke wedstrijd doordat het tot de laatste minuut spannend bleef. Voor jullie ook goed om 90 minuten aan de bak te moeten. De inzet was nu ook weer goed. De verdediging hield goed stand, een compliment hiervoor. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!