Sponsors

Trainers gezocht…!

28 oktober 2022 17:45


Inmiddels zijn we een paar weken onderweg met 45 teams in de verschillende competities. Bij de meeste teams zijn we er vroegtijdig in geslaagd om passende trainers te vinden, soms met diploma’s en soms met ervaring als voetballer.

In de afgelopen periode hebben we in totaal al 70 trainers weten te strikken, die hun vrije tijd willen steken in SC Bolsward. Als vereniging en spelers zijn we daar ontzettend blij mee!

Helaas is er een aantal teams waarvoor we nog geen vaste trainer hebben weten te vinden. Met tijdelijke oplossingen zijn we het seizoen gestart, maar ook die teams verdienen een trainer die het gehele seizoen met het team optrekt. We doen hierbij uiteraard een beroep op spelers en oud-spelers, maar ook gaat de aandacht uit naar ouders, sportieve buren of voetbalgekke collega’s.
trainervacature.jpeg

Voor de volgende teams zoeken we met spoed nog enthousiaste trainers:

                                                        JO8-1  ===  JO17-3 === JO19-2

Diploma’s zijn hierbij niet vereist, maar enige ervaring als trainer/voetballer zou wel prettig zijn. De technische invulling van de training wordt je aangereikt via de VTON-app, en verdere begeleiding wordt verzorgd door een veldcoach én binnenkort ook middels een coachingtraject i.s.m. Sport Fryslân.

Ben jij die enthousiaste trainer die (wellicht samen met een ander) twee keer per week deze jeugd een training kan geven? Lijkt het je leuk hen te helpen in de ontwikkeling die ze doormaken, als speler en als team? Wil je eigenlijk al tijden zo’n rol vervullen, en hebben we je helaas nog niet weten te vinden?

We komen graag met je in contact!!

 

Wilco de Bakker – Coördinator Jeugdvoetbal  (06-42151288)

Gerrit Teerenstra – Bestuurslid Voetbalzaken (06-15017938)

 

Er zijn binnen SC Bolsward nog allerlei andere vacatures, ook daarover kun je contact opnemen.

Binnen Voetbalzaken zijn we op zoek naar Coördinatoren, Aanspreekpunten en Veldcoaches ,

maar ook is er altijd ruimte voor clubscheidsrechters, boxtoezicht, wedstrijdtafel en nog veel meer……

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!