Nieuw Beleidsplan Voetbal, Cultuur & Activiteiten - Sc Bolsward

Sponsors

Nieuw Beleidsplan Voetbal, Cultuur & Activiteiten

13 juli 2022 12:00


Daar is het dan eindelijk, ons nieuwe Beleidsplan Voetbal, Cultuur & Activiteiten 2022-2026. In de afgelopen periode zijn er veel verschuivingen geweest in de organisatie en ambitie van de club, waarmee het beleidsplan opnieuw passend gemaakt moest worden.

Beste leden,

SC Bolsward is inmiddels een grote vereniging geworden, en dat vraagt om een andere structuur, veel (vrijwillige) inzet en adequate communicatie.

Er is voor gekozen om de aansturing naar en rondom het voetbal te laten lopen langs twee lijnen, te weten Voetbalzaken en Cultuur & Activiteiten. Het hoe en waarom leest u in dit beleidsplan. Er wordt inzicht gegeven hoe het voetbal is ingepast in de nieuwe structuur, en wat de leden in de vereniging mogen verwachten t.a.v. alle voetbal gerelateerde zaken.

Het beschrijven van realistische doelstellingen die praktisch uitvoerbaar zijn, maar ook het terug kunnen lezen van de mores binnen de vereniging, dat is de doelstelling die we bij het opstellen hebben gehanteerd.

Eens in de vier jaar wordt het Beleidsplan VCA herzien, en vastgesteld door het bestuur. Naast dit plan wordt er gewerkt met jaarlijkse speerpunten per portefeuille, een jaarkalender, en een handreiking voor de trainers. Komende maanden zullen ook die documenten beschikbaar komen.

Met deze plannen als basis wordt in de komende jaren verder gebouwd aan SC Bolsward. Het is de koers voor de komende jaren, de uitvoering daarvan gaan we in de komende jaren samen oppakken!

Met veel plezier hebben bestuursleden, coördinatoren en aanspreekpunten, aan dit plan uitwerking gegeven. Veel dank is verschuldigd aan allen die een bijdrage hebben geleverd.

Gerrit Teerenstra - Bestuurslid Voetbalzaken


Lees hier het Beleidsplan.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!