Sponsors

Help je mee het sportpark opknappen?

27 juni 2022 9:45


Er hebben zich al tal van vrijwilligers aangemeld, maar er kunnen nog wel wat 'hulptroepen' bij. Ons sportpark 'schreeuwt' om een verfbeurt, herstelwerk, schoonmaak, et cetera.

Daarom willen in de zomerstop enkele klusdagen/avonden organiseren. Heb je zin en tijd om mee te helpen? We zouden dat erg fijn vinden!

Een aantal leden heeft zich inmiddels opgegeven om de handen uit de mouwen te steken voor de zogenoemde projectmatige klussen. Deze leden ontvangen binnenkort persoonlijk een uitnodiging voor onze eerste bijeenkomst op zaterdag 2 juli a.s.
 
Heb je je nog niet opgegeven maar heb je een aantal uurtjes tijd om ook mee te klussen op het sportpark? Meld je dan aan via het mailadres: secretaris@scbolsward.nl.

club_foto_entree_voetbalvereniging_bolsward-sc_uit_bolsward.jpg

Of kom op zaterdag 2 juli om 11.00 uur naar het sportcomplex. We verzamelen daar bij de oude kantine. Onze Bespreking vindt vervolgens op de tribune plaats. We bespreken dan wie wat en wanneer kan klussen.

Door samen de schouders eronder te zetten, hopen we het sportpark er weer piekfijn uit te laten zien voor het nieuwe seizoen! We hopen op veel aanmeldingen.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!