Sponsors

Voorlopige indeling O13 t/m O19 - 2022-2023

12 juni 2022 20:00


Het seizoen 2021-2022 is inmiddels tot zijn einde gekomen en dan volgt de indeling van de nieuwe teams. Afgelopen seizoen hebben de veldcoaches en coördinatoren veel wedstrijden en trainingen kunnen zien en dat is nuttig geweest bij het indelen van alle spelers/ speelsters.
Samen met de overlegmomenten met heel veel betrokken leiders en trainers zijn we inmiddels gekomen tot een voorlopige indeling waar nog steeds iets aan kan veranderen.

Het nieuwe voetbalseizoen betekent voor sommige spelers hetzelfde team, voor andere spelers een nieuw team. Benader dit als speler en/of ouder positief. Onze ervaring is namelijk dat kinderen erg flexibel zijn en in korte tijd weer wennen aan hun nieuwe teamgenoten. Ook blijft het streven om te komen tot kleinere teams. Maar ook dit hangt nog af van aan- en afmeldingen deze zomer. 

Inmiddels hebben we voor de aantal/ meeste teams al jeugdtrainers gevonden. De komende weken gaan we voor elk team op zoek naar een leider. Wil je een rol spelen in de begeleiding van een team laat het ons dan snel weten! Aanmelden voor trainer/ leider kan via: ottevandergoot@hotmail.com

JO13-pupillen: We hebben het komende seizoen twee ruim gevulde JO13 teams. We zullen kijken hoe dit uit zal pakken. De keuze van de keepers voor 13-1 of 2 bepalen we na oefenwedstrijden en beker begin van het seizoen. Info volgt z.s.m.

JO15/JO14-junioren:  We hebben het komende seizoen één JO15 team en twee JO14 teams. Doordat er een JO16 is gekomen hebben we daarom geen tweede JO15 team.

JO16-junioren: Voor het eerst hebben we een JO16 team. Hopelijk zal hier een mooie competitie voor te vinden zijn. Daar gaan we voor!

JO17-junioren: We hebben drie ruim gevulde JO17-juniorenteams. 

JO19-junioren: Dit seizoen hebben we twee JO19-juniorenteams. 

MO15/ MO17 en MO20: 
Deze teams zijn ook mooi gevuld. Voor wat betreft de MO20 is er nog overleg over de samenstelling van dit team. De speelsters zullen hier nog info over krijgen wanneer er meer duidelijk is.

Klik hier voor de gehele indeling van de O13 t/m JO19 en MO15, MO17  en MO20.

Heel veel succes het komende seizoen toegewenst mede namens gehele LC, veldcoaches en coördinatoren van SC Bolsward. 
Otte van der Goot (SC Bolsward)
ottevandergoot@hotmail.com
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!