Sponsors

Voorlopige indeling O8 t/m O12 - 2022-2023

12 juni 2022 20:00


Het seizoen 2021-2022 is inmiddels tot zijn einde gekomen en dan volgt de indeling van de nieuwe teams. Afgelopen seizoen hebben de veldcoaches en coördinatoren veel wedstrijden en trainingen kunnen zien en dat is nuttig geweest bij het indelen van alle spelers/ speelsters.
Samen met de overlegmomenten met heel veel betrokken leiders en trainers zijn we inmiddels gekomen tot een voorlopige indeling waar nog steeds iets aan kan veranderen.

Het nieuwe voetbalseizoen betekent voor sommige spelers hetzelfde team, voor andere spelers een nieuw team. Benader dit als speler en/of ouder positief. Onze ervaring is namelijk dat kinderen erg flexibel zijn en in korte tijd weer wennen aan hun nieuwe teamgenoten.

Inmiddels hebben we voor de aantal/ meeste teams al jeugdtrainers gevonden. De komende weken gaan we voor elk team op zoek naar een leider. Wil je een rol spelen in de begeleiding van een team laat het ons dan snel weten! Aanmelden voor trainer/ leider kan via: ottevandergoot@hotmail.com

JO8/JO9-pupillen: Dit is een voorlopige indeling. De teams met een tekort aan spelers zullen worden aangevuld met spelers die zich tijdens de zomer nog aanmelden. Afhankelijk van de hoeveelheid nieuwe aanmeldingen kan er hier en daar nog een wijziging plaatsvinden. Vanzelfsprekend zal dit met de betreffende speler(s) en leiders worden gecommuniceerd.
Klik hier voor de indelingen van de JO8
Klik hier voor de indelingen van de JO9 

JO10/JO11/JO12-pupillen: Nog niet alle teams zijn volledig gevuld. We wachten nieuwe aanmeldingen af. De o10-4 en 5 (samen 14 spelers) zijn eerst bij elkaar gezet omdat het nog niet helemaal zeker dat er een team 5 komt. Lukt dit wel dan is er op een goede manier 2 gelijkwaardige teams van te maken.
Klik hier voor de indelingen van de JO10-pupillen

Alle teams zijn mooi gevuld. Nieuwe aanmeldingen zullen een plekje krijgen.
Klik hier voor de indelingen van de JO11-pupillen

Aangezien er voor JO12-4 (op dit moment) nog te weinig spelers zijn, is er in overleg  besloten om de JO12-3 en JO12-4 in eerste instantie samen te voegen. In augustus i.o.m. de trainers / leiders proberen we dan tot 2 teams te komen. Wij hopen in de tussenperiode op nog enkele nieuwe aanmeldingen.
Klik hier voor de indelingen van de JO12-pupillen

Heel veel succes het komende seizoen toegewenst mede namens gehele LC, veldcoaches en coördinatoren van SC Bolsward. 
Otte van der Goot (SC Bolsward)
ottevandergoot@hotmail.com

Bron: TC - SC Bolsward
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!